Aktywne Wpisy
dawidm999 +11
źródło: IMG_20250803_175026
Pobierz
Farezowsky +316
co to ku*wa ma byc
#mecz
#mecz
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-14 220330
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20250803_175026
Pobierz
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-14 220330
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To, że nie słyszałeś o tym, to prawdopodobnie rezultat ruskiej propagandy, która uderza w punkty, które mogą podzielić społeczeństwo — a więc obok polityki również i KK — w końcu Polska
@Disegno: Chyba twój xD Bozia w szkółkach jest, pincet jest, szkalowanie gejów jest, propaganda kręci się aż się telewizory grzeją. W następnych wyborach przewiduje z 45% dla PiSu
źródło: comment_1649349231TA8c7q979qPATYIe3bYSL9.jpg
Pobierz@Brn1129: Ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie. Zapytałem, czy papież potępił agresję Rosji na Ukrainę.
@Dr-Livingstone: W Twoim źródle nie ma nic na temat tego, że papież jasno określił kto kogo ma przestać atakować.
@Shatter: W TVP Info tak mówią? Pytam serio, bo nie wiem kto wymyślił ten idiotyczny spin - PiS, czy Konfederacja?
Kto o tym mówił? Skąd mam wiedzieć, to było półtora miesiąca temu. Albo mówił to któryś z gości Zychowicza, albo któryś z gości Rosiaka, albo któryś z gości w
https://m.dw.com/pl/wicekanclerz-niemiec-nie-b%C4%99dziemy-dostarcza%C4%87-ukrainie-broni/a-60903985
No i nawet jeśli założymy, że to fakt, to... W pierwszych dwóch tygodniach, to nie znaczy od pierwszego dnia.
@Shatter: Nie, to, że na Ukrainie jest masa niemieckiego sprzętu nie jest nieoficjalnym przeciekiem niemieckiej gazety.
@Shatter: A od którego?
To, że Niemcy go tam nie wysłali od razu to też fakt.
Ja nie wiem, czy to sobie żartujesz, czy co?
W ciągu pierwszych dwóch tygodni, to znaczy do 10 marca, pierwszy transport mógł wyjechać 9 marca i nadal oznaczałoby to "w ciągu pierwszych dwóch tygodni.
Skoro oficjalne informacje są takie, że Niemcy nie chciały wysyłać sprzętu do 26 lutego, to nie
@Shatter: Albo 24 lutego.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Shatter: Do widzenia. Nie umiesz kulturalnie dyskutować bez obrażania, to nie będziesz w ogóle.