Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Getmano: z pewnoscia rodzaje przegrywow są różne, skala przegrywu również
mówiąc o przegrywie stopnia najwyższego to moim zdaniem wgląda tak:
- niezbyt wysoki
-ubrany niemodnie
-niezbyt urodziwy
-zaniedbada fryzura
  • Odpowiedz
@przegryw_wykopu: nie wiedzialem, ale mam oko do ludzi i ten schemat sie powtarza
na wiekszosc rzeczy masz wplyw ty sam, na ubiór, na sylwetke, a fryzure (moze podkreslac lub ukrywac zakola)
przegryw siedzi w twojej glowie, napiszesz mi ze wzrostu sie nie da zmienic czy inne bzdety, nie zmienia to faktu ze w populacji ludzi ~160cm jest sporo i ci ktorzy nie odniesli jakiegokolwiek sukcesu w sprawach damsko meskich jest
  • Odpowiedz
@Tooca_rev: na fryzure masz wpływ do pewnego etapu, w pewnym momencie zakola zrobią się na tyle potężne że nie będzie jak ich ukryć, wtedy przeszczep (może się nie przyjąć albo nie masz hajsu zwyczajnie) lub golisz się na łyso (co wielu odbierze urody)
  • Odpowiedz
@przegryw_wykopu: to wiadomo, jak sie nie myle u ciebie ten etap jeszcze nie jest powazny

ja tez mam zakola i zeby krzywe bo rodzice zaniedbali i na szczescie podczas ksztaltowania swych pogladow nie siedzialem na wykopie bo bym wbil sobie do glowy kompleksy i pakiet poglądów ktory na zawsze odebral by mi mozliwosc zazania smaku cipki, a w poznym wieku ale sie udalo

• Odpowiedz