Aktywne Wpisy

GangKobry +583
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz
EditorTM +104
źródło: IMG_20251008_120434
Pobierz

mówiąc o przegrywie stopnia najwyższego to moim zdaniem wgląda tak:
- niezbyt wysoki
-ubrany niemodnie
-niezbyt urodziwy
-zaniedbada fryzura
zalezy tez od wieku bo inaczej bedzie sie prezentowal przegryw 30lat a inaczej 18letni (ktory jest moim zdaniem za mlody by byc przegrywem)
Śmiechu warte.
na wiekszosc rzeczy masz wplyw ty sam, na ubiór, na sylwetke, a fryzure (moze podkreslac lub ukrywac zakola)
przegryw siedzi w twojej glowie, napiszesz mi ze wzrostu sie nie da zmienic czy inne bzdety, nie zmienia to faktu ze w populacji ludzi ~160cm jest sporo i ci ktorzy nie odniesli jakiegokolwiek sukcesu w sprawach damsko meskich jest
ja tez mam zakola i zeby krzywe bo rodzice zaniedbali i na szczescie podczas ksztaltowania swych pogladow nie siedzialem na wykopie bo bym wbil sobie do glowy kompleksy i pakiet poglądów ktory na zawsze odebral by mi mozliwosc zazania smaku cipki, a w poznym wieku ale sie udalo
morda w trądziku
oczy w ziemię
ubrany w szmatach
spokojny