Wpis z mikrobloga

@WhiteAvalanche: Obrazek pięknie oddaje to co się stało. Liczba plusów nie świadczy o czymkolwiek. Tak, masz ujemne iq jeśli tak to zrozumialeś, i nie, nie obrażam cie tymi słowami, tylko stwierdzam fakt.
  • Odpowiedz
@WhiteAvalanche: Jeżeli tak zrozumialeś moje słowa to znaczy, że nie tylko masz poważny problem z mózgiem, ale jesteś pierwszorzędnym chamem sugerując mi coś takiego. Tak troglodyto, cieszę z śmierci niewinnych ludzi.
  • Odpowiedz
@IdillaMZ: nie zachowuj się jak rozkapryszona księżniczka, nie obrażaj bezpodstawnie. To że mam dużo plusów przy wpisie świadczy o tym że mój wpis jest wartościowy, Ja dalej nie wiem jak interpretujesz ten obrazek, bo jeśli tak że umarli przez ruskich i poszli do nieba to bez sensu
  • Odpowiedz
@WhiteAvalanche: Plusy świadczą tylko o owczym pędzie, ludzi, którzy nie zastanowią się dwa razy.
Zasuguj komuś coś tak nikczemnego, a następnie uważaj, ze ktoś cie obraża nazywając takie haniebne słowa po imieniu. Jeśli to nie jest dowód na ujemne iq to co nim ma być
  • Odpowiedz
@IdillaMZ: nie zmieniaj tematu, pytam kolejny raz, jaka jest twoja interpretacja tego rysunku? Jakbyś się tak kłóciła np z ruskim żołnierzem, najprawdopodobniej wojny byś nie przetrwała, radzę ugryźć się w język
  • Odpowiedz