Aktywne Wpisy
Silvan01 +268
duzy_krotki +556
A patrzcie kto tu jest zarejestrowany pod adresem siedziby Wykopu.
https://rejestr.io/krs/158453/garvest
https://www.garvest.com/#properties
Właścicielem firmy deweloperskiej Garvest jest https://rejestr.io/osoby/584434/adriaan-bakker, który jest...
https://rejestr.io/krs/158453/garvest
https://www.garvest.com/#properties
Właścicielem firmy deweloperskiej Garvest jest https://rejestr.io/osoby/584434/adriaan-bakker, który jest...
200 g masła lub oleju roślinnego
skórka i sok z 1 cytryny
1 szklanka cukru (180 g)
1 łyżka cukru wanilinowego (lub 1 laska wanilii)
1 szklanka mąki pszennej tortowej
Dekarb 30-45min 115-130 stopni
Proporcje 15g suszu na 250g masła, jeśli więcej niż 15g to więcej masła.
Gotowanie 3-4h na jeśli jest max 15g w temperaturze 60 do 75 stopni
Wiele razy próbowałem i tak jak wyżej jest opisane wychodzi mi najlepiej. Coś można poprawić? Czy wydłużyć czas gotowania