Aktywne Wpisy

jan_pawulon5 +67
Wykopki doradźcie, mam sąsiada który stracił dwie nogi przez cukrzyce i siedzi tak w domu bez niczego. Ma 1700 zł najniższej renty które przeznacza na jedzenie i szlugi. Pomagam mu, chodzę po jedzenie i podstawowe sprawunki.
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na

mickpl +613

Zacznę od siebie - jakoś na wiosnę umówiłem się z pewnym młodzieńcem na niezobowiązujący wieczór z netflixem i ewentualne cimcirimci (taaaak, to będzie homostory). Akcja potoczyła się bardzo ok, koleś został do rana, a że ja zawsze dbam o gości, to mu rano zaserwowałem śniadanko - tosty z serem. Mówił, że tosty kojarzą mu się tylko z hotelami, pierwszy raz w życiu widzi u kogoś toster w domu i nigdy nie wpadł na taki pomysł. Cóż, widocznie idea mu się spodobała, bo jak brałem prysznic, to chłopiec się ewakuował razem z moim tosterem. Jestem prawie pewien, że zajumał mi też bokserki i kostkę masła.
#zalesie #lgbt #s--s #tinder #zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #takaprawda #takbylo
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@betteroff: Przecież sama przyznałaś w pierwszym wpisie, że jesteś puszczalska, nie wiem o jakie obrażanie ci chodzi. Że cię nazwałem p0lką??
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak, kobietę trzeba na wyzywać, bo lubią one nadużywać swojej pozycji w kwestiach łóżkowych, przez co czują się nietykalne.
Komentarz usunięty przez moderatora