Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
z tego znanego w internetach przekleństw "obyś żył w ciekawych czasach".
#wojna #ukraina #papiez #ziobro #pis #dobrazmiana #wegry #orban
Komentarz usunięty przez autora
Z tej samej przyczyny co komunista, po prostu polskiej nacjonalistycznej hołocie nie odpowiada że na niektóre tematy ma inne zdanie niż Kaczyński, Rydzyk i Bosak
Katole, pisowcy, wszystkie takie Minionki... Ci ludzi naprawdę mają takie niskie IQ, zero pojęcia o życiu i świecie.
@vartan:
Zaraz zaraz, czy papież właśnie poczuwa się do winy za gwałty na 10 latkach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bolczan: Wiadomix. Wystarczy porównać ilość memów z danym papieżem, żeby przekonać się który jest najbardziej papieski. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Wlasciciel_prawakow:
Bo Maniowi nie podobają się poglądy nieomylego papieża, więc musi "uzurpator" ¯\_(ツ)_/¯