Aktywne Wpisy

lubie-sernik +81
Minęła pierwsza w nocy, na nocną zmianę zaprasza Lubie Sernik
_
_
źródło: comment_1583279911Jai2Sc2xEziKA2iV3AtgYj
Pobierz
Jutro na gównej i mirko wysrywy od mariuszków o tym jak to przewidywali krach już od 15 lat, ale nie nie mają konta założonego ani nie widzieli giełdy na oczy xd
#gielda
#gielda

Co najlepsze: nie czuję się odludkiem, dlatego czasem mam jakies gorsze dni ze zle mi z tym jakos. Zwyczajnie w dorosłym zyciu zaabsorbowany sobą i żoną (juz ex żoną) nie mialem czasu na nic wiecej. Zawsze tylko ona wystarczała :)
Na tinder czy badoo jestem zbyt cienki w uszach, bo porownujac się do konkretnych chlopaczkow 15 lat mlodszych to w porownaniu z nimi jestem z dolnej półki win.
Majac 37 lat nagle zostałem sam :) wprawdzie są znajomi, ale oni tylko „dzieci to dzieci tamto”… nie da się ich wyrwać na meska wyprawę przez bieszczady, albo chociaz na sobotnie p--o.
Oczywiscie pewnie problem tkwi we mnie, ale nie wiem czy mam na tyle energii aby „wrocic do gry” po tylu latach.
#zalesie #zwiazki #randki
"Walcz albo umieraj"
Przez lata nie musiałem walczyc na rynku matrymonialnym. @kotwherbacie: dlatego moje akcje spadły w dół.
Sam nie czuję się z dolnej polki, ale widzę po swojej „popularnosci” na tinderach jak to się ma ;)
Moze kwestia dobrej fotografii? Gry pozorów? Nie znam się. Poznałem żonę w tradycyjny sposób, zanim istniał tinder, teraz poznawanie ludzi to dla mnie abstrakcja ;)
Co do ostatniego zdania, ja tak nie uważam. Nie wszędzie trzeba chodzić z kompanem. Bycie samemu jest wygodniejsze, nie trzeba iść na kompromisy, robisz co chcesz.
Jedź sam w te Bieszczady