Aktywne Wpisy

Smarek37 +10
Mirasy jest sprawa. Robię w chacie siłownię i teraz kwestia sprzętu grającego. Mam takiego starego 35 letniego Technicsa, który zalega nieużywany i fajnie byłoby go wykorzystać. Problem w tym że tu ani tuner nie jest przestrojony, no a kasety czy cd to już przeżytek. Nie ma też wejścia na usb, więc pena też nie podłączę. Jest jakieś proste urządzenie, które można by do tego podpiąć, żeby uzyskać muzę, czy trzeba po prostu

źródło: IMG_20201113_134310
Pobierz
Hfishman1 +12
#gielda Odsłuchałem podcast u Iwucia odnośnie tego jak zabezpieczyć się przed wojną i zaczął opowiadać co on posiada, to pomijając te mieszkania które ponad 50 % jego majątku wynoszą, ma jakieś działki budowlane i ziemię na Śląsku i 2 hektary w Portugalii, więc wszystko o czym mówi odnośnie inwestycji gieldowych to on sam w malutkim stopniu realizuje. Bo do tego zapakowany w obligacje jest, a bardziej ryzykownie w akcje to
#gielda
@twojastara_glosuje_na_korwina: przecież takich krach jak dzisiaj na SP500 jest na wigu średnio raz w tygodniu
@mateusz-bogacki: dla inwestorów W20 takie spadki to normalna sprawa, codzienność. Dla leszczyny z USA metafizyka, spotkanie z Najwyższym
Panie, ja tam pierwszego poloneza kupywałem
źródło: 1000008199
Pobierz@twojastara_glosuje_na_korwina: bo spadło do ceny sprzed miesiąca? Zawsze przed swiętami spada, bo ludzie kupują prezenty ( ͡° ͜ʖ ͡°)