Aktywne Wpisy
betonoweczolo +372
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
se_mallo +439
albo na liście poszukiwanych listem gończym za malwersacje finansowe xd #frajerzyzmlm

Jak kierowcy śmią śmieć, przecież kierowca to ma polecenia tylko wykonywać. Już się nauczyło kilku, że to tak nie działa, a jak kierowca powie że on nie będzie paleciakiem za damski #!$%@? jeździć z paletami 800kg to święte oburzenie xD i nagle się okazuje że jak nie pasuje to w samolot i dymać pod Montpellier semu załadować, jak się jaśnie Panu nie podoba.
Już
Komentarz usunięty przez autora
@Don_Hollywood: Ale i tych szoferów też sobrze opisał.
Jak miałem czas, a kierowcą, nie był typowy ,,buras”, to uczyłem ich podstawowej obsługi ciężarówki, (wymiana żarówek, bezpieczna wymiana koła, sprawdzanie złużycia % klocków hamulcowych i poziomu oleju silnikowego [w liczniku, man tgl], sprawdzenie organoleptycznie tarcz, czy nie są
Jak żarówka ci się spali w osóbówce, to jedziesz do aso za każdym razem?
Przypomniało mi się jak jeden debil kierowca zatarł silnik, bo zaświeciła mu się kontrolka ciśnienia oleju, ale jak on to mówił, że on nie jest sprawdzania kontrolek, nie jest mechanikiem, tylko on jest od jeżdzenia.
Jak ci się wiertarka która dał Ci pracodawca do wykonywania pracy zepsuje też rozkręcasz i próbujesz naprawiać samodzielnie?
@Ankeres1: Dostosowanie pojazdu do pracy należy do pracodawcy. Jak mi się żarówka przepali w moim aucie to zmieniam lub pojadę do aso jak będę miał ochotę . Powtórzę raz
Jakby mi się na projekt dostawa
Po za tym odbiegając od tematu, na przeglądzie nie sprawdzany poziom oleju silnikowego, oraz czy pompa oleju pracuje i ma prawidłowe ciśnienie.
Kierowca miał tylko zadzwonić do kierownika warsztatu, że nie ma ciśnienia oleju i sprawdzić poziom oleju silnikowego (od razu by wiedział, że miał wyciek i nie może jechać) i tylko tyle, mechanicy
Kierowca przed jazdą ma obowiązek sprawdzenia stanu ogumienia, działania układu hamulcowego, sterowniczego, lamp (w tym migaczy i awayjnych) oraz kontrolek ostrzegawczych na desce. NIE jest od tego by naprawiać, wymieniać czy uzupełniać płyny. To powinno być zrobione przez centralę przed przekazaniem auta do pracy.
Pracować zacząłem, zanim większość wykopków pojawiła się w jajach taty.
To co dla ciebie jest "głupotą dla idei" dla mnie jest realiami pracy zagranicą.
Bardzo usilnie starasz się przejaskrawić sytuację tą myszką widzę. Tylko