Wpis z mikrobloga

Witam,
Chciałbym się dowiedzieć, jaki jest Wasz stosunek do suplementów na keto? Sam zaczynam za 3-4 dni cateringiem Keto (jeszcze nie wiem z jakiej firmy) i czytałem, że warto stosować np. elektrolity.
Jednak rozmawiając ze znajomym na ketozie mówił, że nie stosował żadnych, nie miał też keto grypy, a jego organizm szybko i praktycznie bezboleśnie przeszedł do porządku dziennego.
Stosujecie/stosowaliście coś na początku swojej drogi z keto czy jest to przereklamowane i nie warto wydawać pieniędzy?
Pozdrawiam
#keto
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@masonios72: Ja drugiego i trzeciego dnia miałem zamroczenia i po wysiłku większym byłem zmęczony ze musiałem się położyć i insta zasypiałem (drugiego dnia było gorzej niż trzeciego), ale ogółem nie było to nic strasznego poważnego, czego bym nie zniósł. Czwartego dnia - nie dla tych objawów, ale dla lepszych rezultatów keto, miałem już zakupiony keto bhb i czwartego dnia było lepiej, niż trzeciego, a piątego już normalnie się czułem. Więc
  • Odpowiedz
@masonios72 elektrolity na adaptacji na pewno nie zaszkodzą, tylko takie bez glukozy :) dzięki węglowodanom woda jest zatrzymywana w organizmie także na początku może być trochę rozchwiane samopoczucie, trzeba pić dużo wody.... zresztą cały czas na keto trzeba pić dużo wody
  • Odpowiedz