Aktywne Wpisy

Styline +233
Juz sie boty znalazly "Nie walczysz za politykow tylko za swoich bliskich". Ja swoich bliskich to stąd wywiozę.
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

MisiekPrzerwa +344
Tak tylko przypomnę wszystkim zakredytowanym po jaja (w tym mi xD), że:
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (

Jestem z siebie zajebiście dumna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdarłam lakier z gitary, położyłam podkład, białą farbę akrylową, a potem idąc za ciosem machnęłam swoje wzory, tak aby sprzęt nawiązywał do ostatnich prac i... po ponownym złożeniu o dziwo wiosło działa, wow xD
Pod kątem finansowym kompletnie nie było warto, ale satysfakcja z roboty zrobionej od podstaw jest mega!
Kolejny krok - autorskie body, może jakoś w lato znajdę czas ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: comment_1648934607xdEBNaLhTW4MrKgRhmYIMy.jpg
PobierzJak nie to powodzenia, za jakiś czas ci zacznie schodzić xd
Jak zrobię kilka projektów dla frajdy (tzn. niezobowiązująco s-------ę XD) akrylem i dorzucę malowanie gitar do portfolio, to na pewno skorzystam z nitrocelulozowych, dziękuję bardzo za ten link!
Chciałam to zrobić i koncertowo to z------m.
Wszędzie pisali, żeby kupić borax, a ja kupiłam kwas borny w aptece, bo tak Pani poleciła, gdy powiedziałam, że szukam boraxu. Zalałam beczkę wodą, wlałam kwas i na to farbki. Zanurzyłam gitarę, nooo i poprzyczepiały się do korpusu jakieś gluty z farby. Okazało się, że borax ma zmniejszać napięcie powierzchniowe, żeby powstała cienka warstwa farby, a ja użyłam złego
Na kanale stewmaca jest 3 częściowa seria "Aerosol Guitar Finishing " długa trochę i bardzo taka nastawiona na mega dokładność w domowych warunkach. https://www.youtube.com/user/stewartmacdonald/videos
a machnęła byś jakieś malowidło ala Gibson SG Erica Claptona?
źródło: comment_1648937930aYSTntfzNGleXlQkfv6Eie.jpg
PobierzJa oglądałam sporo filmów Brada Angove, bardzo łopatologicznie tłumaczy.
@GrayBlacksmith: E, no, nie bądźmy ortodoksami. Na akustyku to byłoby dramatyczne "NO-NO", ale w przypadku gitary elektrycznej raczej nic się dziać nie powinno.
@Putrid: Wygląda interesująco, ja w ogóle jaram się różnymi projektami typu DIY. Farby to nie dla mnie, bo mam estetyczny gust szympansa, ale wszelkie przejawy indywidualnej działalności twórczej kręcą mnie jak jasny gwint ;)
Ja tam tylko dłubię