Aktywne Wpisy
Gours +44
Konfederacja obrzydziła całkowicie nawet cieszenie się z tego pierwszego od lat medalu w boksie xD widać, że tępa karyna
#paryz2024 #boks #konfederacja #polityka
#paryz2024 #boks #konfederacja #polityka
schweizer +17
Czy istnieje w calej Polsce choć jedna osoba, która by mogła z czystym sercem powiedzieć: "Nie lubię Igi Świątek"? Jej praktycznie nie da się nie lubić i absolutnie nie ma się do czego w jej przypadku przyczepić. Jedyne, czego jej Bóg poskąpil, to urody, ale poza tym dziewczyna ma dosłownie wszystko i jest swego rodzaju nadczłowiekiem.
#paryz2024 #tenis #siatkowka #polska #przemyslenia #
#paryz2024 #tenis #siatkowka #polska #przemyslenia #
#wojna #ukraina #uchodzcy #polska
@Pawcio_Racoon: nic dodac nic ujac.
Do niektorych pustych lbow nie dociera ze jak ktos ucieka przed wojna to nie dlatego ze jest biedny ale dlatego ze nie chce zeby mu rakiety na leb spadaly.
Ale dla takiego kogos juz jest zupelnie normalne ze "biedny uchodzca" z afryki ma
Komentarz usunięty przez autora
jakas solucja jak to rozumiec?
Komentarz usunięty przez autora
Widzę, że tu ładnie fantazja Cię poniosła xD pokaż chociaż jeden taki przypadek. Osoby, które piszą jak na pic rel o Ukraińcach to głównie patrioci wyklęci od Brauna i antyszczepy z polską flagą w nazwie, które imigrantów z Afryki tym bardziej nie trawią
Nie mam luksusowego auta, ale gdybym miała uciekać do Niemiec to pozostawienie go byłoby ostatecznością. Samochód ułatwia szukanie pracy, relokację, podróż z dziećmi, zabranie większej ilości. W aucie można się przespać, nawet żyć przez kilka dni jeśli nie ma innej opcji. Ostatecznie można go sprzedać jeśli bardzo przyciśnie
@zadrawoku: ...
Nie zaszczepilem sie na koronke (i nie mam takiego zamiaru). Mam wszystkie wymagane prawnie szczepienia plus kilka niewymaganych.
Jestem "szczepem"
@gorzki99: I dlatego nie ma co z takimi osobnikami dyskutować. Tak jakby wojna wybierała majątkiem kto zginie, a kto nie.
@TomdeX: Ale jaknajbardziej nalezy upubliczniac. Zeby wszyscy widzieli kto debil. I sami sobie wyrobili opinie.
@gorzki99: Po pierwsze primo, to nie puste łby, tylko ruskie trole.
@spunky: a jedno wyklucza drugie? Mysle ze raczej silnie koreluje :P