Aktywne Wpisy
byferdo +291
I to jeszcze wśród dzieci... Brzmi jak nieśmieszny żart #jp2 #malopolska #krakow #bekazpisu #bekazkatoli #edukacja
Revvvvvvvvvvvvvvvv +182
Ostatnio nauczycielka p0lskiego u mnie na lekcji powiedziała coś o tym że mężczyźni nie są czuli dla swoich dzieci itp. Ja powiedziałem "ale z Pani seksitka", a ta sie tak oburzyła, zaczeła gadać że ją tym obraziłem, że nie mam do niej szacunku i mi wpisała nagane xDDDD
Taki wygląd p0lek i stanu szkolnictwa w #szk0la
90% nauczycieli to kobiety i potem jest jak jest. Seksizm oczywiście działa w jedną strone xD
Taki wygląd p0lek i stanu szkolnictwa w #szk0la
90% nauczycieli to kobiety i potem jest jak jest. Seksizm oczywiście działa w jedną strone xD
- widocznie zapraszają wszystkich, z tego wywnioskowałem ( czyli pewnie się nie spodobałem)
- rozmowa przebiegała z płodna Julia
- było całkiem sympatycznie, nie ma do mnie żadnych zastrzeń
- szybko wydedukowałem jak sherlock holmes po mikro-wibracjach że jednak gdzieś w głowie jednak mają ustalone żeby była laska na stanowisko, praca z klientem, reprezentatywna i lekka ( no któż by się spodziewał? )
- luksusy flinken ficken, mimo że miejsce mi się podobało ( kontrast na tle kołchozów u polskich Pol Potów) to jednak gdzieś w sercu czuje że bym się nie odnalazł, tym bardziej że bogaci wywołują u mnie gniew
- bo najczęściej dorobili się na wałkach w latach 90, na wyzysku, korupcji i sukcesji liżąc kindybały czerwonym
- miałem czekać na telefon ( chyba czas do jutra rana) ale przeczuwam że nikt nie zadzwoni
- jednak po wczorajszej rozmowie, dostałem wiadomość od innego pracodawcy że jednak chce mnie, praca też nie wydaje się być masakryczna
- wnioski chłop na polskim rynku pracy to obywatel 2 kategorii
- najmilsze co wspominam, to że trzymaliście za mnie kciuki i wierzycie we mnie, poważnie
@ikimrdbeietocytynal @rozkoszny_bamboszek @o__p @FuckTheWorld @wypokk_ @77023 @SmutnyJesz @ola3ka, @scotieb @Baleburg @turbojez @Hubert19 @kogut_20 @NuclearBlast @DominiCanes @skoroszyt_borodo, @kupkowa_kupka69 @VincentAdultman @paczelok @wykopowicz71 @sylwester-stallone @JaanJuris @NijuGMD, @grayjedi @pozmu @Devilus @ArthurFleck @Abstrakt @ineedspace @qew12 @trzygwiazdkinapagonie @MatkaBoskaDepresyjna @Levander @myk-myk-myk #przegryw
No facet ( od tej drugiej roboty) chce się na jutro spotkać, obgadać szczegóły, ale wywnioskowałem po tym co do mnie pisał i dzwonił że mam duże szanse i mu zależy szybko znależć kogoś takiego, zobaczymy, nie napalam się bo rozczarowanie to moje drugie imie
@Mescuda: Widzę, kolejny czytający w myślach. Chyba trudno ci przełknąć fakt, że wolą kogo innego, więc włączylo ci się samousprawiedliwienie. Oczywiście, ty jesteś najlepszy, a jakże, a wszytko dzieje się w ich głowach (absolutnie nie twojej!).
Nie wiem jakie to stanowisko ale jeśli jakieś biurowe to w większości wygrywa laska bo tam są bardziej rozwinięte kompetencje miękkie
Komentarz usunięty przez autora
#takbylo
@zeroR3: Nie, po prostu odpadłeś, bo byłeś gorszy. To twoje czytanie w głowach innych sprawia, że trudno ci wpaść na ten prozaiczny pomysł. Zabawne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NiespodziewanaRiposta: Ok może być tak i tak. Ale jeśli miałeś kiedyś do
Ps: To tak nie działa. Nie wolno nazywać kogoś kłamcą, złodziejem albo innym degeneratem z powodu przegranego konkursu. Uzasadnienie takich oskarżeń nie polega też na linkach do innych wydarzeń w internecie. Pozdrawiam.