Wpis z mikrobloga

@Promilus: nie potkałem się taką karą. A nawet jak przywalą Tobie tą karę, to Ty wysyłaś panience z ha tfu infaktu i ona ze swojego ubezpieczenia oddaje Ci hajs.
  • Odpowiedz
@kuncfot: @KtosInnyNizJa: Tak nawiasem mówiąc to kilka miesięcy temu dostałem dużą podwyżkę na obsługę księgową - uzasadniła, że doszło obowiązków np. co miesiąc trzeba obliczać ZUS DRA (teraz to ponad 300 złotych brutto, a prowadzę JDG w usługach zwolnione z VAT, góra 10 faktur miesięcznie)

Ile teraz płacicie? Musze już zmienić, bo nie po to płacę, by co miesiąc sprawdzać, czy wszystko OK.
  • Odpowiedz
(teraz to ponad 300 złotych brutto, a prowadzę JDG w usługach zwolnione z VAT, góra 10 faktur miesięcznie)

@Promilus: matko i ojcze ... Biuro Rachunkowe here, u mnie tyle stacjonarnie zapłacisz i masz komu na miejscy w mordę dać
  • Odpowiedz
@Promilus: Ta, w Infakcie nie ma co brać księgowego, ostatnio tak mają ludzi w du.. a tam prawie nie ma nic do roboty, przyklękać faktury i wysłać DRA/JPK i tyle, ewentualnie jakiś dowód wew lub różnice odsetkowe jeszcze
  • Odpowiedz