Aktywne Wpisy
Smarek37 +181
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#infakt #zus #ksiegowosc
@Promilus: Nie jedno pisemko dostaniesz z infaktem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ile teraz płacicie? Musze już zmienić, bo nie po to płacę, by co miesiąc sprawdzać, czy wszystko OK.
@Promilus: matko i ojcze ... Biuro Rachunkowe here, u mnie tyle stacjonarnie zapłacisz i masz komu na miejscy w mordę dać
@kuncfot: no bez przesady, w ryj od 500 netto w górę( ͡° ͜ʖ ͡°)