Aktywne Wpisy

prof-tomasz-trapez +613
Jeden plusik i kupuję rtx 5090, bo mi brakuje klatek do 4K ultra 144 fps w piekłonurkach. Jak będzie 390 plusików to robię #rozdajo mojej rtx 3090, ale musicie ogarnąć pudełko do transportu. Rozdajo spośród pulsujących i komentujących.
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
źródło: 083F68EA-9A3C-469B-BA7F-9A1CF3D07B75
Pobierz
Jamniki2 +7
W poniedziałek pierwsza dywidenda od SCHD, 2 k usd xD i tak co trzy miesiące (co roku 10% więcej) jakby się uprzeć do można by już w-----ć palę i siedzieć w Tajlandii chyba co? Dobijemy do 15k zł miesięcznie i pomyślimy... bo na pokładzie dzieciak za 3 miesiące.
ALL IN SCHD, jak będę przechodzić na emeryturę za pare lat, a mam już 27 wtedy jepq przymaksuję.
Na fotce niżej symulacja następnych lat
ALL IN SCHD, jak będę przechodzić na emeryturę za pare lat, a mam już 27 wtedy jepq przymaksuję.
Na fotce niżej symulacja następnych lat
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-26 o 21.22.10
Pobierz

#wojna #rosja #ukraina
źródło: comment_1648708717gOzVGyp8LG07kOnCTyYLRe.jpg
PobierzJeśli napisał że "pokazuje zdobyczny ukraiński sprzęt" to nie skłamał
źródło: comment_1648709508Lz0tx2Peo789McVni2dcbr.jpg
PobierzOn prowadzi narrację że razem z własnymi oddziałami toczy walki na Ukrainie. Zdjęcia które wrzuca mają to potwierdzać.
Owszem, ale nie aż tak tępą. Postawiłby se ten wóz w jakimś polu, strzelił fotkę i by miał "dowód", a tak to mu się pewnie nie chciało ruszyć leniwego zadu z pałacu.
No niewiem, wczoraj był news i tym że pszczoły zabiły trzech rosyjskich żołnierzy.
Ale to chyba nie były oficjalna wiadomość. Akurat propagandę to Ukraińcy robią megaprofesjonalną.
źródło: comment_1648713098o9mnnkhRyK2Sq3MNlXbZUq.jpg
PobierzNie. Znalezione na TT.
Przecież Kadyrow zrobił coś na kształt konferencji prasowej i tych zdobycznych wozów mają znacznie więcej, musieli je przewieźć do Czeczenii, w dodatku ustawili je przed samym tym budynkiem, więc wcale nie udaje że jest na Ukrainie.