Potem mi gwarancji nie uznają jak nie wymierzę oryginalną linijką.
@Murasame: a to nie, to koniecznie mierz oryginalną linijką, nie ma co ryzykować. Punkty pod wiercenie otworów też zaznaczaj koniecznie ołówkiem Ikea, niczym innym.
@zalogowany_jako: Przecież sobie jaja robię. Pytałem głównie dlatego, bo może mają jakiś inny szablon specjalnie pod te wymiary, żeby jeszcze mniej kombinować.
@Murasame: ten szablon jest bardzo fajny, ale ma pierdykion otworów na różne okazje. Ale jest tani Jak masz większą robotę to sobie wręcz zaznaczasz markerem (na szablonie) albo taśma klejąca zaklejasz okolice zbędne dziury- w które otwory celować , by nie musieć co otwór liczyć 12 od lewej 4 od góry itp;) tylko od razu mieć zaznaczone miejsce
A niech ma. Ale dorobienie się takiej kasy na nagrywaniu jak się w-------a bułkę z kotletem to już jest idiokracja na pełnej k----e #internet #polska #zalesie
Ten szablon jest do wszystkich mebli? Do Platsa też?
#ikea #remontujzwykopem
@Murasame: a czemu miałby nie być do dowolnego modelu mebla? Przecież ten szablon działa jak linijka, możesz nim nawet rysunki w zeszycie kreślić.
@Murasame: a to nie, to koniecznie mierz oryginalną linijką, nie ma co ryzykować. Punkty pod wiercenie otworów też zaznaczaj koniecznie ołówkiem Ikea, niczym innym.
@zalogowany_jako: Przecież sobie jaja robię. Pytałem głównie dlatego, bo może mają jakiś inny szablon specjalnie pod te wymiary, żeby jeszcze mniej kombinować.
Ale jest tani
Jak masz większą robotę to sobie wręcz zaznaczasz markerem (na szablonie) albo taśma klejąca zaklejasz okolice zbędne dziury- w które otwory celować , by nie musieć co otwór liczyć 12 od lewej 4 od góry itp;) tylko od razu mieć zaznaczone miejsce