Bardzo klimatyczna, poruszająca piosenka. Nie musisz nawet rozumieć tekstu, by ją poczuć. Idealny utwór do słuchania podczas ponurego dnia, gdy wydaje ci się że nic nie będzie lepiej. Oczyszczające.
@Wypopkowicz: u mnie jest w top5. Bardzo fajnie melodia płynie, w żadnym miejscu nie mam wrażenia, że coś trzeba dopracować. Podoba mi się ten melancholijny klimat, nawet jeśli siada po niej nastrój i potrzebuję chwili, żeby dojść do siebie, by posłuchać czegoś innego. Czuć, że ta piosenka ma osobisty charakter, a jak ktoś wkłada tyle emocjonalnego ładunku, w to co śpiewa, to trudno przejść obok tego obojętnie (nie zdziwię się
@Wypopkowicz: Ja lubię posłuchać wieczorem, ale żeby wywołało to we mnie jakieś WOW, to nie. U mnie plasuje się na miejscach 15-20. Bardzo podoba mi się teledysk, może uda im się jakoś oddać ten klimat na scenie.
@OstatniZnak: no, nie da się zaprzeczyć, że piosenka z 2021 to nie był ten sam poziom co choćby w 2020 xd ale przynajmniej teledyski co roku robią bardzo dobre (oprócz sceny z pupą Duncana xd)
8.Holandia
https://youtu.be/v2m-MGSys0k
Bardzo klimatyczna, poruszająca piosenka. Nie musisz nawet rozumieć tekstu, by ją poczuć. Idealny utwór do słuchania podczas ponurego dnia, gdy wydaje ci się że nic nie będzie lepiej. Oczyszczające.
#eurowizja #holandia #top40