Wpis z mikrobloga

Mirki #chwalesie ale nic tak nie cieszy jak zadowolony klient z produktu który ma czysty fun z niego tak jak i ja :D

Link do posta

Pomyśleć że 2 lata temu z elektroniki wiedziałem tyle którą stroną włożyć baterie a dzisiaj sprzedaje mój projekt na wszystkie kontynenty na świecie

#bmw #samochody #tuning #e36 #elektronika #esp32 #arduino #programowanie
sorek - Mirki #chwalesie ale nic tak nie cieszy jak zadowolony klient z produktu któr...

źródło: comment_1648487666edyeZ4SGyI3qqZxjQpBkYB.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sorek: miejsce na mema o arduino, znaczy polaczeniu esp32 z wyswietlaczem.. żeby to nazwać komercyjnym produktem powinieneś jeszcze miec komplet certyfikatów automotive i badań EMC, masz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sorek: sam sie pchasz w gips nazywając hobbystysyczny dodatek produktem ¯\_(ツ)_/¯ niestety komercyjne wdrożenie czegokolwiek do automotive to góra hajsu na legalizujące papierki
  • Odpowiedz
@rtpnX: powinno, ogarnij sobie jakim protokołem rozmawia Impreza na forum RomRaider.com i masz nawet definicje do loggingu, projekt jest open source więc nie ma problemu byś sobie poczytał jak protokół jest zaimplementowany.

Daj mi znać i powiem Ci jak to zrobić by działało z moim urządzeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@sorek od czego zacząłeś naukę elektroniki? Raz coś próbowałem ale zapomniałem po paru dniach xD
A pobawilnym się w takie rzeczy, a jestem kompletnie zielony
  • Odpowiedz
@Klopsztanga: SPI bo szybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°) + gdyby to było tylko CAN to byłoby proste. Niestety K-line i protokół DS2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@smway: ten kanał Bena Eatera mnie zainspirował. Totalnie rozjaśnił magie jaka stoi za tym wszystkim i pozwolił zrozumieć podświadomie informatyke i elektronike. Piękne doświadczenie, jakbym mógł chciałym zapomnieć cały ten kanał by móc go
sorek - @Klopsztanga: SPI bo szybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°) + gdyby to było tylko CAN to byłoby...
  • Odpowiedz
@sorek:

@ImCandy: Ivona miałaby lepszy akcent ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@sorek: bez p-------------a sie: popracuj nad wymowa. Niektore slowa sa mega zle wypowiedziane. Masz bogate slownictwo ale ciezko sie slucha lamanej wymowy. Do tego nie trzeba wiele, bo sam mialem troche podobny problem, a teraz jest zajebiscie
  • Odpowiedz
@sorek: mieszkasz w tym jukeju od X lat, a akcent masz jak rusek po dwóch kursach na jutubie. Ludzie, weźcie się trochę starajcie mówić po angielsku, a nie wymawiacie słowa tak jak się czyta po polsku. Mi by było wstyd ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz