Aktywne Wpisy
ZdrowaPianka_pl +132
Kochane Mirki i Mirabelki!
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
PiccoloColo +221
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#freenow #heheszki
Musisz zacytować, za dużo postów napisałem, żeby wiedzieć o co chodzi.
Prawdopodobnie właściciele apki zauważyli, że ilość użytkowniczek spada i próbują coś zrobić żeby zniechęcone kobiety wróciły. Na pewno nie robią tego z dobroci serca
- spłakać się
- zesrać się
- wyśmiać
To, że ciebie nigdy żaden taksówkarz nie raczył tekstami, że fajna jesteś cipcia nie znaczy, że nikogo to nie spotkało, może kiedyś ktoś miał źle doświadczenia i chce się przed tym uchronić. Często się to zdarza i nikt tego nie zgłasza i nikomu nie mówi,
@naganiaczherculesa: żaden się nie zgadza z legendą xD > sumie to po #!$%@? nam o tym mówią
@Mishy: żebyś swojej dziewczynie przekazał (sprawdzić, czy nie bordo)
@aPimpNamedSlickback: ja tylko do feminatyw smieszkuje przecież, czego ty chcesz xD
@nika_blue:
Ja po prostu sobie nie życzę, żeby jakaś firma robiła ze mnie gwałciciela i takie sugestie, jakie czyni ta firma, są wobec danych statystycznych zwyczajnie szkodliwe, to jest sranie do własnego gniazda. W Polsce jest
@Phyrexia: No i super tylko niech nikt mi nie zaprzecza że to nie jest jawna dyskryminacja ze względu na płeć. Jako pasażer-mężczyzna nie mogę
@CzajkaRuchajka: a to jeszcze zanim dotrze do klientki xd
Komentarz usunięty przez autora
@HipopotamEscobara:
@zuelia:
Wykopki zachowują