Aktywne Wpisy

Bunch +32
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

@ojMircyMircy: bardzo się liczy jeśli nie ma głębi charakteru, jak jesteś płytki jak kałuża to ciężko tutaj oczekiwać zrozumienia na jakimkolwiek poziomie prócz zróbmy se bachora, kupmy mieszkanie, weźmy kredyt
@ojMircyMircy: bo postawiłaś na wygląd, a przez neta to se napisać możesz wszystko, nawet wiersze, być może to była zwykła projekcja, bo przystojny to przecież musi sie udać i wmawiasz sobie resztę
To, że ktoś patrzy przede wszystkim na charakter i wspólne spojrzenie na świat nie znaczy, że będzie w stanie zakochać się w każdej osobie, która to podziela. Gdyby tak było, świat byłby znacznie prostszy
@ojMircyMircy: no to raczej oczywiste
@addicted44: Grzesix był normalny? Z twarzy niebrzydki ale koszmarna miał stylowe o zachowaniu nie wspomnę
Oczekiwania kobiet:
Oczekiwania facetów: fajnie jakby nie była gruba, ale jak gruba i ładna to też może być (patrz w poprzedniej edycji Iza i reakcja Kamila, albo w tej edycji Adaś i ta kartoflana bliźniaczka)
jak w życiu... #blackpill zrobił swoje