Wpis z mikrobloga

@localoca: Ogólnie bez sensu jest ten program, bo jednak w związkach pierwiastek fizyczny się bardzo liczy i nawet jak dobiorą kogoś kto pod wieloma względami osobowości i spojrzenia na życie pasuje do tej osoby, pasującego do ich wyobrażenia, to niekoniecznie musi fizycznie zaiskrzyć i to nie tyle kwestia urody kobiety/mężczyzny, tylko chemii.
  • Odpowiedz
@localoca: Jednak w większości to uczestniczki programu są bardziej atrakcyjne od uczestników. Duża cześć uczestników to zakolaki albo inne Darki, wiec nie dziwie się ze panie były niezadowolone. Oczywiście nastawianie się na wysokiego bruneta tez nie jest zbyt mądre, bo ci sensowni są zwykle dawno zajęci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@agaaa_: no ale z castingow to wynika. Jakaś uczestniczka powiedziała że w któreś edycji zgłosiło się dwie sale pań i połowa, może mniej sali facetów. To paniom bardziej zależy na ślubie niż panom. Poza tym wysoki brunet nie będzie szedł do takiego programu bo nie musi. Nie dziwne że dostają aspich bo żaden normalny facet nie weźmie ślubu z obcą babą.
  • Odpowiedz
@localoca ale generalnie nie pamiętam żeby tam byli jacyś ultra przystojni faceci, raczej creepy typu Przemkorozec, Adam czy Darek, normalni jak Karol czy tej typ od tortowej Ani, albo fajne ziemniaczki jak Wojtek od Agi. A już laski bywały mocne 9/10 jak Aneta czy Oliwia.
  • Odpowiedz
bo jednak w związkach pierwiastek fizyczny się bardzo liczy

@ojMircyMircy: bardzo się liczy jeśli nie ma głębi charakteru, jak jesteś płytki jak kałuża to ciężko tutaj oczekiwać zrozumienia na jakimkolwiek poziomie prócz zróbmy se bachora, kupmy mieszkanie, weźmy kredyt
  • Odpowiedz
@getin: Głębia charakteru nie załatwi wszystkiego, musi między ludźmi jeszcze być ,,to coś'', bo inaczej porozumienie dusz będzie będzie funkcjonowało tylko na zasadzie przyjaźni i niestety ten problem nie dotyka tylko ludzi płytkich. Pamiętam jak pisałam kiedyś z chadem 8/10 z internetu, wszystko nam grało idealnie, a kiedy się spotkaliśmy to totalnie nie czułam pożądania, chociaż emocjonalnie był mi bardzo bliski i chciałam żeby coś z tego wyszło. Za to
  • Odpowiedz
@addicted44: był ten od Oliwi, kobiety mówiły że przystojny, tylko później się okazało że maminsynek. Normalni ludzie potrafią znaleźć kogoś w realu. Tutaj niestety faceci to średniacy a kobiety z problemami pod kopułą, i dlatego są sami.
  • Odpowiedz
Pamiętam jak pisałam kiedyś z chadem 8/10 z internetu, wszystko nam grało idealnie, a kiedy się spotkaliśmy to totalnie nie czułam pożądania

@ojMircyMircy: bo postawiłaś na wygląd, a przez neta to se napisać możesz wszystko, nawet wiersze, być może to była zwykła projekcja, bo przystojny to przecież musi sie udać i wmawiasz sobie resztę
  • Odpowiedz
@getin: Nie postawiłam na wygląd, fotę zobaczyłam na kilka dni przed spotkaniem.
To, że ktoś patrzy przede wszystkim na charakter i wspólne spojrzenie na świat nie znaczy, że będzie w stanie zakochać się w każdej osobie, która to podziela. Gdyby tak było, świat byłby znacznie prostszy
  • Odpowiedz
To, że ktoś patrzy przede wszystkim na charakter i wspólne spojrzenie na świat nie znaczy, że będzie w stanie zakochać się w każdej osobie, która to podziela.

@ojMircyMircy: no to raczej oczywiste
  • Odpowiedz
@localoca wysokiego przystojnego bruneta dostał akurat największy babski cringe tego programu, czyli Iga. Drugi trafił się ładnej Oliwii, więc nie ma reguły. Natomiast zdecydowanie więcej kobiet było tam do rzeczy niż facetów i nie ma się co zasłaniać makijażem, bo tak samo jest w życiu - możesz czuć się ładniejszy od pomalowanej randomowej kobiety, ale ogólnie to ona jest bardziej atrakcyjna niż ty i tak też jest oceniana. Są faceci 10/10
  • Odpowiedz
@localoca: Problem tak że nawet samotny chad się nie zgłosi do programu. A jeśli się zgłosi to tu pojawia się problem łączenia par. Nie ukrywajmy że nawet wykopki lepiej dobrały w pary niż eksperci. W dodatku nawet jeśli znalazł by się ideał jakieś laski to go nie dostanie bo pozostałe rzeczy nie będą pasować wg ekspertów
  • Odpowiedz
@localoca ale generalnie nie pamiętam żeby tam byli jacyś ultra przystojni faceci, raczej creepy typu Przemkorozec, Adam czy Darek, normalni jak Karol czy tej typ od tortowej Ani

@addicted44: Grzesix był normalny? Z twarzy niebrzydki ale koszmarna miał stylowe o zachowaniu nie wspomnę
  • Odpowiedz
@localoca: oj tak.
Oczekiwania kobiet:
Oczekiwania facetów: fajnie jakby nie była gruba, ale jak gruba i ładna to też może być (patrz w poprzedniej edycji Iza i reakcja Kamila, albo w tej edycji Adaś i ta kartoflana bliźniaczka)
jak w życiu... #blackpill zrobił swoje
  • Odpowiedz