Aktywne Wpisy
mcsQ +18
zauważyliście że robi się jakas moda w wieku 35+ na niepicie alkoholu? nie na byciu absytentem, po prostu wypicie jednego dwa drineczkow w miesiącu jak się ma ochotę. Sporo znajomych w ogóle rzuciło alko lub piję znacznie mniej. Tak jak palenie fajek to obecnie wiocha tak możliwe że będzie z upijaniem się za jakiś czas.
#a-----l
#a-----l

wicherq +52

@JanLaguna: co nie zmienia faktu, że ruskie sami sobie winni - tak samo jak białorusini... w przeciwieństwie do nich na Ukrainie mieliśmy Pomarańczową Rewolucję, potem Euromajdan i jako naród są dzisiaj 50 lat bliżej zachodu niż rosjanie czy białorusini
https://youtu.be/oBHGxGPTsAI
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki za wpis, zastanawiało mnie właśnie jak to u nich wygląda. Niestety nie znam języka rosyjskiego, z tego co rapują to rozumiem może 30%, a o czytaniu grażdanki mogę zapomnieć.
Ciekawi mnie też reakcja Kizaru albo Big Baby Tape.
Platina z kolei jest łotyszem, ale celuje w rosyjski target i ostatnio widziałem że chyba
15 minut, powtórka po 2-3 dniach i czytasz bez problemu. Jak co parę dni coś sobie będziesz czytał po kilka zdań nawet to za miesiąc czytasz bez zastanowienia biegle i (o dziwo) większość niewiadomo czemu rozumiesz