Aktywne Wpisy
H_e_j_o +10
Też jesteście tym zszokowani że to student prawa?
Przecież ci ludzie to elita, matura na full żeby się na UW dostać trzeba mieć do tego wysokie IQ a żeby się utrzymać do trzeciego roku to już w ogóle..Do tego wysokie kompetencje miękkie tak potrzebne w tej dyscyplinie
Jak to możliwe że taka mądra osoba dopuściła się takiej potwornej zbrodni?
#warszawa
Przecież ci ludzie to elita, matura na full żeby się na UW dostać trzeba mieć do tego wysokie IQ a żeby się utrzymać do trzeciego roku to już w ogóle..Do tego wysokie kompetencje miękkie tak potrzebne w tej dyscyplinie
Jak to możliwe że taka mądra osoba dopuściła się takiej potwornej zbrodni?
#warszawa

#bartosiak #wojna #ukraina #rosja
Mi na uczelni zawsze każdy prowadzący, że język naukowy ma być prosty i zrozumiały a niepotrzebnych wyszukanych zwrotów używają ludzie, którzy tak naprawdę c---a znają się na temacie, takie mam zboczenie inżynieryjne dlatego mnie to
źródło: comment_1647987045Gbp9KIwRECNOgGS6UFaHhB.jpg
Pobierz@ShadyTalezz: no, no - to tak samo jak są pytania na które da się odpowiedzieć tak lub nie xD
Bartosiak ma jakąś wiedzę geopolityczną i część jego analiz jest trafna ale p------i też pełno głupot i w jego wypowiedziach jest więcej lania wody niż w moich pracach pisemnych z języka polskiego
Daj żyć innym.
A jak chcesz merytorycznych argumentów to chociażby jego pomysł zbudowania własnego wywiadu i systemów radarowych od podstaw jest nie dość, że niepotrzebny(bo NATO nam zapewni w lepszej jakości niż kiedykolwiek moglibyśmy to sami ogarnąć) to to jeszcze niewykonalny bo nas na to nie stać i musielibyśmy przez lata w nic poza tym w
Ewidentne zesransko
źródło: comment_1647991671da5jbAa9eq4orO0QICSsC5.jpg
Pobierzźródło: comment_1647992956CJheC0HpBNjOreFMbZMX9T.jpg
Pobierz