Aktywne Wpisy

Luigi93 +38
Nikomu nie życzę w #malzenstwo walki co zrobić dalej kiedy wleciała #zdrada ale macie dzieci.
Pozdrawiam nocna. Ona leży obok, nie wie że ja wiem. To nie jest wszystko takie k---a proste jak się ludziom wydaje
Pozdrawiam nocna. Ona leży obok, nie wie że ja wiem. To nie jest wszystko takie k---a proste jak się ludziom wydaje

wfyokyga +39
Nie pamiętam tego odcinka pokemon

źródło: temp_file3025907243213104270
Pobierz
Przecież ci ludzie to elita, matura na full żeby się na UW dostać trzeba mieć do tego wysokie IQ a żeby się utrzymać do trzeciego roku to już w ogóle..Do tego wysokie kompetencje miękkie tak potrzebne w tej dyscyplinie
Jak to możliwe że taka mądra osoba dopuściła się takiej potwornej zbrodni?
#warszawa
Jaka elita, ja prawo ukończyłem, a udzielam się na wykopie, czyli mam ujemne iq
xDDDD
No trochę nad tym sam myślałem, bo dostać się na prawo na UW to trzeba 4 rozszerzenia dobrze rozwalić, więc dziwi że typ sobie tak przyszłość rozwalił xd
"wiedza to świadomość, że pomidor jest owocem. inteligencja to nie dodawanie pomidora do sałatki owocowej"
Ale ty kończyłeś na Wyższej Szkole Bankowej w Grójcu, a typ był na UW na prawie, gdzie tam są sami po olimpiadach albo r------------e 4 matur rozszerzonych xD
Widać,taka elita z ciebie że się na moją prowokację złapałeś.
Podziękuj za możliwość pochwalenia się swoim sukcesem życiowym.
A dodam że uczyła mnie kiedyś doktor z fizyki która wierzyła że Rockefeller lata nad Polska i zrzuca nam chemikalia byśmy byli głupsi.
Dobrze, czy słabo napisana matura to jedynie efekt poświęcenia czasu / przyłożenia się do tego. IQ może być jedynie wyznacznikiem tego - czy szybciej to załapiesz, czy wolniej załapiesz dany materiał.
Mylisz więc pojęcia. Korelacja na pewno jakaś jest, nie mówię, że nie. Pamiętaj jednak, że możesz być idiotą i napisać maturę na 90-100% (znam to z autopsji - znam takich ludzi). Tacy ludzie
@Yakooo: