Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +255
#polska #ratownictwo #medycyna #afera #samobojstwo #depresja
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
źródło: temp_file1417038754501163196
Pobierz
Gmeras +263
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała

#rafonix #famemma
Rafonix p------i o tym, że może powiedzieć "JAK ZAŁOŻYĆ RODZINE" - jego radą jest co? znaleźć kolejną widzke, którą przypadkiem sie zalało? A finalnie skończy jak Isamu, który ma trójke dzieci każde z inną kobitą. Co on p------i? XD Daje
Jeśli ktoś ma takie problemy z nawiązywaniem kontaktu w wieku 16-17 lat to będzie to się ciągnąć za nim całe życie. "A jak ktoś nabrał obycia" kto? na pewno nie Rafonix, więc przestań tu sie puszyć pajacu. każdy może dorosnąć i nabrać doświadczenia i obycia, ale po samych tych słowach rafonixa słychać, że nie ma on żadnego obycia nadal i o
Komentarz usunięty przez moderatora