Aktywne Wpisy
Remus00 +2
Ej dajcie swoja liste gier z dziecinstwa. Chce sobie odswiezyc, moze dzieki czyjejs liscie przypomne sobie o jakiejs nowej-starej grze :P
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
mickpl +285
Że tera jest tak samo jak za pis - no ja się z tym nie zgadzam XD
Za pis to jakby była w rzondzie fanaberia, aby zrobić tera 0% to by to po prostu weszło, w TVP by aż huczało jakie to potrzebne, a przeciwnicy byliby długimi przerywnikami charakteryzowani jako wrogowie publiczni.
Dobrze nie jest, ale sam fakt, że możemy tak zblokować deweloperuchów to już duża zmiana.
#nieruchomosci #polityka
Za pis to jakby była w rzondzie fanaberia, aby zrobić tera 0% to by to po prostu weszło, w TVP by aż huczało jakie to potrzebne, a przeciwnicy byliby długimi przerywnikami charakteryzowani jako wrogowie publiczni.
Dobrze nie jest, ale sam fakt, że możemy tak zblokować deweloperuchów to już duża zmiana.
#nieruchomosci #polityka
Czuję się nieatrakcyjna. Mam wąskie biodra i szerokie barki. Jestem szczupła. Chodzę na siłownię, ale wiem że i tak żadnego fajnego efektu nie będzie. Mój były zdradzał mnie ze swoją ex, dowiedziałam się przypadkiem gdy na telefonie wyświetliła się wiadomość od niej. Z obecnym chłopakiem jestem kilka lat. Przejrzałam mu ostatnio telefon i zobaczyłam że na insta ogląda profile typowo erotyczne z kobietami, które są zupełnym przeciwieństwem mnie, czyli takie jak wrzucacie tu na wykopie - wielkie tyłki, wąska talia, duże cycki. Jeszcze bardziej mnie to dobiło, bo teraz już wiem że i dla niego też nie jestem atrakcyjna. Seksu ostatnio uprawiamy bardzo mało, on wraca z pracy półtorej godziny wcześniej niż ja i po prostu czuję że koń jest już zwalony. Jak do czegoś dochodzi to mam wrażenie że on i tak w głowie wyobraża sobie że robi to z którąś z tych insta/wykop lasek, czuję przez to niechęć. Albo co gorsza, że wyobraża sobie swoją byłą, ona też miała takie masywniejsze uda, tyłek. Chłopaka mam ogólnie cudownego, kocham go i czuję wyrzuty, że przejrzałam mu telefon, ale z drugiej strony to właśnie z telefonu dowiedziałam się o tym jak mój ex przyprawiał mi rogi. Chce mi się płakać.
#zwiazki #seks #wyglad #silownia #kompleksy #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62370d5aaa6ba135ae4dfa5c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Nigdy nie zrozumiem chłopów sam będąc chłopem
Po cholerę wam te duże tyłki i cycki? Aż tak Was te dwie rzeczy rajcują,że muszą być one
Po mężczyźnie nie oczekuj takich wyrzeczeń jak zrezygnowanie z fantazji o innych kobietach (natury nie oszukasz mężczyzna jeśli będzie miał mozlwosc zdradziłby cię z taką instamodelka) ponieważ nie są do tego zdolni przez swoja biologię.
Trzymaj się mirabelkoʕ•ᴥ•ʔ__
Faceci albo oglądają takie zdjęcia (facebook/insta itd.) albo nie, tu kompletnie nie ma znaczenia wasza relacja i to jak wyglądasz, gdybyś była 10/10 to po kilku miesiącach fascynacji i tak by to dalej robił. ALE jeśli nie podrywa innych kobit itd. to tragedii nie ma, jednak może powiedz mu jak się z tym czujesz, może przestanie.
O wszystkim co czujesz pogadaj z nim, nie z nami + popracujcie może nad urozmaiceniami?
Swoją drogą, laski z wielkimi cyckami i biodrami też mają kompleksy, wszyscy je mamy, w sumie to kompletnie nie zależy od naszego wyglądu tylko charakteru i tego jak bardzo "czuli" jesteśmy i czy przejmujemy się
Jakbyś była atrakcyjną dziewczyną, to facet nie szukałby wrażeń w ramionach innych.
Komentarz usunięty przez autora
Pani redaktor jakiegoś tam - zdaje się - poważnego portalu, o imieniu Aleksandra, a publikuje tak seksistowskie rzeczy. O kobietach to tylko dobrze i w wypaczonym obrazie, ale o mężczyznach można cisnąć. Jeszcze zrozumiałbym, gdybyś podpierałą się psychologią behawioralną, ewolucyjną czy biologią, a jedyne czym się podpierasz to o stolik z
Sama piszesz, że jest "cudowny" itp, a więc prawdopodobnie jesteście zgrani pod względem charakteru, on jest ogólnie dobry, ale pod kąem seksualnym do siebie nie pasujecie
Martwi jednak ten rzadki seks.
@AnonimoweMirkoWyznania: do psychiatry natychmiast!
Zresztą wysportowana i szczupła kobieta ćwicząca na siłowni jest x razy bardziej atrakcyjna, niż jakieś rozklepciochy z dużym tyłkiem i obwisłymi cyckami, które na starość w 90% są otyłe i obrzydliwe
Komentarz usunięty przez autora