Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czuję się nieatrakcyjna. Mam wąskie biodra i szerokie barki. Jestem szczupła. Chodzę na siłownię, ale wiem że i tak żadnego fajnego efektu nie będzie. Mój były zdradzał mnie ze swoją ex, dowiedziałam się przypadkiem gdy na telefonie wyświetliła się wiadomość od niej. Z obecnym chłopakiem jestem kilka lat. Przejrzałam mu ostatnio telefon i zobaczyłam że na insta ogląda profile typowo erotyczne z kobietami, które są zupełnym przeciwieństwem mnie, czyli takie jak wrzucacie tu na wykopie - wielkie tyłki, wąska talia, duże cycki. Jeszcze bardziej mnie to dobiło, bo teraz już wiem że i dla niego też nie jestem atrakcyjna. Seksu ostatnio uprawiamy bardzo mało, on wraca z pracy półtorej godziny wcześniej niż ja i po prostu czuję że koń jest już zwalony. Jak do czegoś dochodzi to mam wrażenie że on i tak w głowie wyobraża sobie że robi to z którąś z tych insta/wykop lasek, czuję przez to niechęć. Albo co gorsza, że wyobraża sobie swoją byłą, ona też miała takie masywniejsze uda, tyłek. Chłopaka mam ogólnie cudownego, kocham go i czuję wyrzuty, że przejrzałam mu telefon, ale z drugiej strony to właśnie z telefonu dowiedziałam się o tym jak mój ex przyprawiał mi rogi. Chce mi się płakać.

#zwiazki #seks #wyglad #silownia #kompleksy #rozowepaski #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62370d5aaa6ba135ae4dfa5c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania:

wielkie tyłki, wąska talia, duże cycki.

Nigdy nie zrozumiem chłopów sam będąc chłopem
Po cholerę wam te duże tyłki i cycki? Aż tak Was te dwie rzeczy rajcują,że muszą być one
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: musisz albo pogodzić się z męskimi ograniczeniami umysłowymi i tymi dotyczącymi ich seksualnosci albo zdecydować się na samotne życie.

Po mężczyźnie nie oczekuj takich wyrzeczeń jak zrezygnowanie z fantazji o innych kobietach (natury nie oszukasz mężczyzna jeśli będzie miał mozlwosc zdradziłby cię z taką instamodelka) ponieważ nie są do tego zdolni przez swoja biologię.

Trzymaj się mirabelkoʕʔ__
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:
Faceci albo oglądają takie zdjęcia (facebook/insta itd.) albo nie, tu kompletnie nie ma znaczenia wasza relacja i to jak wyglądasz, gdybyś była 10/10 to po kilku miesiącach fascynacji i tak by to dalej robił. ALE jeśli nie podrywa innych kobit itd. to tragedii nie ma, jednak może powiedz mu jak się z tym czujesz, może przestanie.

O wszystkim co czujesz pogadaj z nim, nie z nami + popracujcie może nad urozmaiceniami?

Swoją drogą, laski z wielkimi cyckami i biodrami też mają kompleksy, wszyscy je mamy, w sumie to kompletnie nie zależy od naszego wyglądu tylko charakteru i tego jak bardzo "czuli" jesteśmy i czy przejmujemy się
  • Odpowiedz
@xydeN-: ale jak baba wymaga 185cm wzrostu, umięśnionej sylwetki i bujnej czupryny to już jest ok? Cycki sobie można od biedy powiększyć operacyjnie a dupe zrobić na siłowni. Wzrostu sobie nie wydłużysz ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
WierzgającyKangur: @konopiapolska: za każdym razem, gdy myślę, że osiągnęłaś szczyt bezczelności i debilizmu, zaskakujesz mnie po raz kolejny.
Pani redaktor jakiegoś tam - zdaje się - poważnego portalu, o imieniu Aleksandra, a publikuje tak seksistowskie rzeczy. O kobietach to tylko dobrze i w wypaczonym obrazie, ale o mężczyznach można cisnąć. Jeszcze zrozumiałbym, gdybyś podpierałą się psychologią behawioralną, ewolucyjną czy biologią, a jedyne czym się podpierasz to o stolik z
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Po pierwsze zaglądanie do kogoś telefonu to proszenie się o problemy. Po drugie, facet jest wzrokowcem ale to nie oznacza, że chciałby cię wymienić na kogoś innego. Będzie się zachwycał sportowymi samochodami ale nigdy nie zrezygnuje ze swojego ukochanego golfa, bo wie, że ładne wozy są dla niego za drogie i nieużyteczne.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeśli woli masturbację i oglądanie zdjęć innych dziewczyn od Ciebie, to niestety znaczy że nie jesteś dla niego wystarczająco atrakcyjna seksualnie - niestety wiem to z autopsji, byłem w podobnym związku.
Sama piszesz, że jest "cudowny" itp, a więc prawdopodobnie jesteście zgrani pod względem charakteru, on jest ogólnie dobry, ale pod kąem seksualnym do siebie nie pasujecie
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: myślę, że @elukubracja_depresji jest najbliżej prawdy. To, że mężczyzna ogląda inne kobiety nie znaczy, że Ty mu się nie podobasz. Wydaje mi się, że to właśnie zależy od typu mężczyzny. Jedni oglądają takie rzeczy, a inni nie, niezależnie od poziomu zadowolenia ze związku
Martwi jednak ten rzadki seks.
  • Odpowiedz
ak do czegoś dochodzi to mam wrażenie że on i tak w głowie wyobraża sobie że robi to z którąś z tych insta/wykop lasek, czuję przez to niechęć

@AnonimoweMirkoWyznania: do psychiatry natychmiast!

Zresztą wysportowana i szczupła kobieta ćwicząca na siłowni jest x razy bardziej atrakcyjna, niż jakieś rozklepciochy z dużym tyłkiem i obwisłymi cyckami, które na starość w 90% są otyłe i obrzydliwe
  • Odpowiedz