Aktywne Wpisy

sqrvol +4
Nie boicie sie o swoje długoterminowe inwestycje na GPW z powodu przyszłych rządów populistów i to do czego mogą doprowadzić w ciągu 20-30 lat?
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda

Nighthuntero +37
Co w końcu tym gejowym miesiącem, jest, nie ma? Wygląda na to, że moda na lgbt się skończyła
#programista15k #pracait #korposwiat
#programista15k #pracait #korposwiat
źródło: image
Pobierz

#wies #feels #przemyslenia #fotografia
źródło: comment_16477626113BBFngmKWUorF9KsMefE51.jpg
PobierzBrak dostępu do czegokolwiek, znajomych, kina, knajpek, studiów, lekarzy etc., a ja nawet nie mieszkałem na wsi tylko w mniejszym mieście (oddalonym bardziej od trójmiasta) xD Na wsi to musi być masakra. Nie zrobiłbym sobie, ani swoim dzieciom takiej krzywdy, żeby móc sobie k---a pole z rana oglądać xD
To ja już wolę zamieszkać w takiej Rumii, gdzie masz takie widoki bo miałbym 10 minut do lasu, a jednocześnie
@w_glab_przeszlosci: czystej rasowo europy. i zeby putin sobie ten glupi leb rozwalil.
źródło: comment_1647844872Uj5aRhqql3XywoN9M71XHB.jpg
PobierzStale dostepnej cieplej wody, stale dzialajacego szerokopasmowego internetu, kanalizacji i kibla godnego homo sapiens, centralnego ogrzewania oraz sklepu pod domem.