Aktywne Wpisy
Sebastix +396
Mieszkanie 59m2 na Targówku w nowej inwestycji Atala 1 070 000, do tego parking pewnie za jakieś 60k plus wykończenie z meblami minimum 3k/m2
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.
Świeży wpis Szarpankiego. O ile lubię jego twórczość to pomijając swoje prywatne sympatie i antypatie ciężko nie przyznać, że raczej nie trzyma to się kupy ¯_(ツ)_/¯
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
1500 zł za 146/90... Jprd
Tutaj #!$%@? bo już 9 godzina drogi i trzeba by w końcu odpocząć, a
@WMPP: Trochę tak a trochę nie. Moja ostatnia kontrola była tak dawno że nawet nie pamiętam kiedy.
@WMPP: Trzeba by odpocząć więc rura i 150? XD
Jeszcze ósmej nie ma, a ja nie wiem, czy coś bardziej absurdalnego przeczytam dzisiaj.
Dorosniesz to się dowiesz jak często w życiu składa się oświadczenie albo zaświadczenie o niekaralności.
@gregor40: X #!$%@? D panie dorosły z pewnością mam więcej latek na karku niż ty. Nigdy żadnego oświadczenia o niekaralności nie składałem.Nie używaj tego typu pozamerytorycznej formy "argumentacji" bo to żenada.
@gregor40: serio, wierzysz, że ktoś taki pójdzie do poważnej pracy, gdzieś ktoś to będzie sprawdzać? XD
Będziesz kiedyś startował w przetargu to możesz się zdziwić. Będziesz podpisywał kontrakty na kwoty wyższe niż wynagrodze je minimalne to też możesz się zdziwić.
Ktoś wie po co ja gram w szachy z gołębiem?
@gregor40: Często zadaję sobie to samo pytanie. Na #!$%@? ja prąd marnuję odpisując?
@gregor40: ale wiesz, że jak po karze minie tam chyba 3 lata to w świetle prawa jesteś niekarany i dostaniesz takie zaświadczenie, nie?