Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@tegie: dumny nie jestem, jestem nie zadowolony ze mnie złapali i tyle zapłacę. Będę wracać wolniej. Ale faktem jest że jeżdżę szybko ten gdzie mi warunki pozwalają, Łódź - Bydgoszcz jechałem 90 na ograniczeniu 90.
  • Odpowiedz
@WMPP: wiesz jadąc szybko jesteś bardziej wystawiony na działanie nieprzewidzianych zdarzeń. To mogą być zupełnie nieprzewidywalne rzeczy, np dziecko wybiegnie Ci z rowu bo bawili się w podchody. Ja wiem że to absurdalny przykład ale właśnie w takich przypadkach dochodzi do wypadków. U nas zginął chłopak na rowerze bo wyskoczył z durzą prędkością na rowerze na pasy, wodział zielone. Kierowca nie zwolnił przy warunkowym. Kto by się spodziewał dzieciaka na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DexterFromLab: tak, masz rację, zdaje sobie z tego sprawę. U mnie na wsi jest podobna prosta droga jak ta z linku wyżej, ale nie #!$%@? tam chociaż ruchu tam nie ma, bo już nie treść sarny przebiegły drogę. Parę dni temu zwolniłem do 15 do pani trzymała psa który jak się okazało rzucił się pod koła.

Tutaj #!$%@? bo już 9 godzina drogi i trzeba by w końcu odpocząć, a
  • Odpowiedz
Tutaj #!$%@? bo już 9 godzina drogi i trzeba by w końcu odpocząć

@WMPP: Trzeba by odpocząć więc rura i 150? XD

Jeszcze ósmej nie ma, a ja nie wiem, czy coś bardziej absurdalnego przeczytam dzisiaj.
  • Odpowiedz
@eiaculatiopraecox: jebmiesz kogoś bez prawka i będziesz wypłacać komuś rentę do końca życia. Dostaniesz wyrok (w zawieszeniu) ale już pracy w niektórych zawodach nie dostaniesz. I tak dalej, i tak dalej.

Dorosniesz to się dowiesz jak często w życiu składa się oświadczenie albo zaświadczenie o niekaralności.
  • Odpowiedz
Dorosniesz to się dowiesz

@gregor40: X #!$%@? D panie dorosły z pewnością mam więcej latek na karku niż ty. Nigdy żadnego oświadczenia o niekaralności nie składałem.Nie używaj tego typu pozamerytorycznej formy "argumentacji" bo to żenada.
  • Odpowiedz
Dorosniesz to się dowiesz jak często w życiu składa się oświadczenie albo zaświadczenie o niekaralności.

@gregor40: serio, wierzysz, że ktoś taki pójdzie do poważnej pracy, gdzieś ktoś to będzie sprawdzać? XD
  • Odpowiedz
@eiaculatiopraecox: Jake życie takie doświadczenia. Do pracy w "szlachta nie pracuje" po "szkole lansu i baunsu" faktycznie może nie trzeba.

Będziesz kiedyś startował w przetargu to możesz się zdziwić. Będziesz podpisywał kontrakty na kwoty wyższe niż wynagrodze je minimalne to też możesz się zdziwić.

Ktoś wie po co ja gram w szachy z gołębiem?
  • Odpowiedz