Aktywne Wpisy

callver34 +201
Czy Polska może być liderem Europy? Liderem regionu? Nie ma na to szans, ostatni raport OECD ujawnia miażdzące braki w umiejętnościach Polaków. 40% to funkcjonalni analfabeci:
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-23 171713
Pobierz
#perfumy
Przy jakiej liczbie perfum zorientowaliście sie, że macie tego za dużo?
Kurde ja mam 75 flakonów oraz 68 dekanatów i jakoś lampka mi się zaczyna zapalać, że po co więcej kupować ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przy jakiej liczbie perfum zorientowaliście sie, że macie tego za dużo?
Kurde ja mam 75 flakonów oraz 68 dekanatów i jakoś lampka mi się zaczyna zapalać, że po co więcej kupować ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Leniobitz: to ten typ, który reaktywował nacjonalistyczną Młodzież Wszechpolską, przez lata rzucał kłody pod integrację Polski z UE i był na liście agentów wpływu Kremla? Rzeczywiście, to co mówi jest wiarygodne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Totalnie go nie śledzę, jedyne co kojarzę to ze zemdlał jak go zatrzymywali ( ͡° ͜ʖ ͡°) sama ta historyjka trzyma się kupy (jak każda teoria spiskowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) dlatego chetnie poczytam co ja obala.
A tak w ogóle to z piorunami to Błaszczak wyskoczył na kilka dni przed inwazją. Da się bardzo łatwo sprawdzić.
Tu jest tyle myślenia spiskowo-życzeniowego pana Giertycha...
Giertych, człowiek z listy kremlowskich współpracowników uderza w rząd który zaoferował hub przeładunkowy w Rzeszowie i wkręca jakieś insynuacje.
@Leniobitz: dowodzenie tak nie działa. To twierdzący powinien przedstawić dowody, zwłaszcza jeśli jego teza to teoria spiskowa. A co do samego Romka to naprawdę,
Z Orbanem czy Le Pen to gierki taktyczne. Na poważnie to my przekazaliśmy chociażby najwięcej czołgów.
Nie jestem autorem polityki zagranicznej rządu. Widocznie sobie skalkulowali, że Orban i Le Pen opłacają im się z jakichś powodów.
Ten argument jest nietrafiony bo do rozmontowania UE doprowadzą prawdopodobnie decyzje Angeli Merkel i Gerharda Schrodera dotyczące energetyki i właśnie wzmocnienia stosunków z ruskimi.
Orban czy Le Pen to tylko populiści którzy nie wpływają na stan całej Unii i nie doprowadzili jej do kryzysu jaki przeżywa obecnie.
To mainstreamowi politycy we Francji czy Niemczech podważają sens NATO bo nie chcą amerykańskiej obecności w europie. I być może kiedyś będzie