Aktywne Wpisy

nigdypoalko92 +166
Pytanie od innych mirków z #rodzicielstwo. Też sie tak stresowaliscie? Ja w sumie wgl do momentu az nie trafiłem przed te drzwi i zaczelo do mnie docierac co sie dzieje. Ale mimo wszystko troszkę #chwalesie ze mogę dołożyć mała cegiełkę w celu poprawienia demografii w tym kraju( ͡~ ͜ʖ ͡°) #dzieci #szpital #porod #ojcostwo
źródło: 1000001228
Pobierz
HajlaBalajla +19

#ukraina #wojna #chiny
Nieironicznie, Chiny to chyba najbardziej pokojowy kraj na Ziemi, jeśli
@tomtom666 Nie wiem czy wiesz ,ale to co mówisz to nieprawda i chińska propaganda.
1. Chiny
Czy był protektoratem, częścią terenu czy jeszcze czym innym, można kłócić się w nieskończoność. Można powiedzieć, że był jak
@Deska_o0: w sumie trudno się im dziwić po latach kolonializmu jakiego doświadczyli ze strony Europy
@tomtom666 XD
Powiedz szczerze, bo mnie to ciekawi, mozesz na priv - a ja
@Ping_pong_ching_chong: tak
Nawet rząd Chrl z tym nie walczy i wrzuca te dziwactwa do list dziedzictwa Chin. Złośliwi potrafią być straszliwie, naród prostaczków i wędrujących robotników.
Ogólnie całość
Mowa tu o kraju, który wydaje na zbrojenia więcej niż Rosja, Niemcy, UK, Francja i Turcja razem wzięte, a przez całą nowożytną historię mają dwa konflikty zbrojne, na dodatek oba dość dobrze uzasadnione.
Raz grałem na chińskim. Tam ludzie lvl 80+ potrafili całe dnie, dosłownie kilka godzin stać w miejscach często uczęszczanych i bić graczy w pvp. Potrafili nawet kilkanaście minut stac w miejscu i czekać na resp gracza tylko po to, żeby go znowu zbić. Ta gra nie miała mechaniki dropienia itemów z graczy czy