Aktywne Wpisy

Horkheimer +25
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa

IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
źródło: 1000004902
Pobierz

Simple Moon Basic
-----------------------------
Łamiąca wiadomość
Załoga Simple Moon Basic właśnie przekazała nam informację, że dotarł do nich zbiornik z obiecanymi kilkoma litrami, oraz paliwem.
Nieszczęść ciąg dalszy? W informacji którą otrzymaliśmy z orbity Moon'a widnieje wzmianka o zbiorniku widmo. Pomimo zamontowanego oświetlenia, załoga skarży się na dokowanie "na ślepo" do obracającego w okół własnej osi zbiornika.
Rzecznik od spraw nadużyć nad Kerbalami wyjaśnia:
----------------------------
Po ukończonym tankowaniu Kerbale przejdą przez fazę kaca do całkowitego wytrzeźwienia, a następnie zaczną ciągnąć słomki, aby ostatecznie rozstrzygnąć który z kerbalonautów zostanie wepchnięty do lądownika.
Miejmy nadzieje że chociaż lądowanie się powiedzie.
Simple News
#kerbalspaceprogram #simplenews
źródło: comment_E9ainuIM3aSMXbjduAeYoN9e7f1nQrFO.jpg
Pobierz@traceur07: i tu mnie rozwaliłeś na łopatki :D
@Krol_Julian: Oj jednak troszkę... :P
@traceur07: wrzucaj wrzucaj, choć sam nie mam teraz czasu na kerbale ale, przynajmniej mi, fajnie się czyta.