Aktywne Wpisy

CzekoDonut +560
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Kometaa +91
#gielda
Udało się przebić magiczną barierę 200k zysku, niezrealizowanego ale dalej zysku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Udało się przebić magiczną barierę 200k zysku, niezrealizowanego ale dalej zysku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Bez tytułu
Pobierz

PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a tu tekst pelen choc watpie zeby grubasy tyle przeczytaly, sklejanie literek prawdopodobnie jest dla nich zbyt meczace
zaczelao nas 138 grubasow
sporo, wazyli lacznie 13 ton z hakiem
zgubilismy lacznie 470 kilo
czy to duzo? nie, to w choilere malo na tak tlustych grubasow
wsty, hanba itp itd
jestescie zakala ludzkosci, tyle wam powiem
wytlumaczcie mi jak grubas z bmi 30+ moze w 12 tyg schudnac 1 kilogram? ma to w ogole sens? ja nie widze
po kiego sie zapisujesz na igrzyska gdzie masz chudnac i 12 tygodni chudniesz tyle co duza kupa?
jasne, pare osob sie przylozylo
procentowo to bedzie:
Miejsce Nick (Ranking %) Stracone %
1 buzitozamalo 18,64
2 Malouda15 13,97
3 Jailer 13,96
4 Bimbamboom 12,52
5 wykopowybrukselek 11,24
6 Godlub93 11,00
7 looziker 10,55
a kilogamami:
Miejsce Nick (Ranking KG) Stracone KG
1 buzitozamalo 21,60
2 Jailer 21,50
3 Malouda15 15,70
4 looziker 14,90
5 Godlub93 12,10
6 wykopowybrukselek 10,00
wypisuje tylko tych co doszli do wartosci dwucyfrowych jak moze zauwazyliscie
ogolnie to jest kilka osob jesczze ktore mozna wyroznic - @cadmus ktory juz z grubasa prawie 50bmi ma 32 i zaraz wyjdzie z otylosci i pewno do konca roku bedzie mial bmi 25
@W_nocy_x3 tez sie postaral, juz nie wazy 120 kilo a zbliza sie do 90tki
jesli ktos jesczze moze sie pochwalic prosze o wpis w komentarzach, ja moglem zapomniec jakies wielkie przemiany
mozna tez wyroznic @kl3Hta za to ze z----l przeokrutnie wyjazdem do meksyku a pozniej sie ogarnal i raz dwa schudl te pare kilo i nei skonczyl ostatni a bylo takie ryzyko
jakbys grubasie glupi cale igrzyska tak pracowal bys pewno juz mial jeszcze extra 7 kilo mniej
ogolnie jest tak ze 138 osob zostalo 73, ale czesc byla jak martwa od startu, zero aktywnosci na discordzie, nie wiem po co sie zapisywali
jak pisalem, kolejna edycja startuje w poniedzialek, zapisy beda w poniedzialek i wtorek
nie zapisuj sie jak jestes leniwy i gowno bedziesz robil
po co ci to? tylko sie bedziesz stresowal
nie zapisuj sie jak bedziesz wpisywal wyik mega rzadko - odpadniesz automatycznie po 6 dniach bez wpisu wagi (skrypty wywala glupiego grubasa)
nie zapisuj sie jak uwazasz naszego discorda za pelnego debili i i tak cie nie bedzie na nim (jest pelen debili, ale naszych debili, wiec sa ok)
w ogole nie zapisuj sie, pomysl czy warto?
albo pomysl jutro, jak robi @chodzewmoro
#rozowepaski tez sie moga zapisac, mamy taka @bimbambom ktora jest troche klodą, ale daje rade
wraca tez @Infirmusest
a co z @Haerbin? nadal dieta tofifi?
obaczym albo i nie
#igrzyskabebzonow #odchudzanie #chudnijzwykopem #redukcja a takze bo mamy kilku takich z miesniami juz #mikrokoksy bo mamy gruope zero na utzrymanie wagi i na mase i tam ludzi emaja juz pawie krate, marzenie kazdego tlustego swiniaka
gruby to wiadomo ze glupi
co napisalem o zapisach?
pewno nie umisz za duzo czytac to ci przekleje
@wykopowy_brukselek: o to to to. Zapisywałem się i c---a to dawało więc się teraz nie zapisuję (✌ ゚ ∀ ゚)☞
walczymy dalej!
-4.95% wagi od początku igrzysk 💪
@dracuch:
źródło: 1000004708
PobierzW ogóle muszę raz siąść i puścić AI przez wyniki od 3 edycji (zgubiłem poprzednie) i zobaczyć kto jak pracował
Zły za to jestem, bo chciałem znów niespodziankowo zrobić statuetkę
źródło: grubas
Pobierz