Aktywne Wpisy

bar125 +17
Oto siła procentu składanego i tego, że im szybciej zaczniemy inwestować tym lepiej, bo jeżeli ktoś o podobnym statusie do nas tego nie robi lub zacznie to robić kilka lat po nas to finansowo odskoczymy mu na przestrzeni lat w sposób drastyczny
Jack zaczyna inwestować w wieku 25 lat i co rok przez 10 lat dołaca do inwestycji taką samą kwote, a później przestaje to robić. Natomiast Jill zaczyna inwestować w wielku
Jack zaczyna inwestować w wieku 25 lat i co rok przez 10 lat dołaca do inwestycji taką samą kwote, a później przestaje to robić. Natomiast Jill zaczyna inwestować w wielku
źródło: image
Pobierz
herbatniczka +3
Chyba ktoś chce skroić mój samochód. Wyszłam na balkon, patrzę na samochód przed blokiem, a tam podejrzany typek w czapce z daszkiem strzela fotki tylko mojego auta z każdej strony. Krzyczę do niego co robi a on 'to do celów prywatnych, proszę się nie martwic' i odszedł. Zeszłam na dół obeszłam okolice i go juz nie było. Zadzwoniłam na policję a babka do mnie że proszę się nie martwić. No następna kurde.

Komentarz usunięty przez autora
@Januszzex: to nie jest cena butli, to jest cena za wymiane pustej na pełną, jakie nie jest strasznie? 2 lata temu wymiana butli to był koszt ~40zł z dowozem do domu, teraz na stronie castoramy jest cena 176zł to jest 300% drożej
@cookiemonster26: to jest cena za wymiane pustej na pełną, wiem bo wczesniej brałem z gaspolu, ale gaspol podniosl sie z 40 na 85 wiec bralem jeszcze miesiac temu z castoramy za 65 i taka cena byla wtedy w tym miejscu na stronie gdzie jest dzisiaj 176zł
@ElCidX: nie, dajesz pustą, dają Ci pełną
@Nakrecany_samotny_spacer: teraz jak kogoś nie będzie stać na butle z gazem to nazbiera patyków i na małym ognisku też można zrobić jajecznice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@droid43210: no ja dzisiaj myślałem jak ktos napisal ze na BP kosztuje 140 zł że to nie jest na seri albp ze sie ktos pomylił. wchodze na strone Castoramy i w miejscu gdzie 3 tygodnie temu była kwota 65zł jest 176 zł o_O
poczułem sie jak mieszkaniec Wenezueli albo Zimbabwe gdzie ceny im potrafiły rosnąć w oczach