Aktywne Wpisy

1X6D +5
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

Dostajecie w pełni skonfigurowany dostęp do serwera po SSH z masą różnych ciekawych dodatków.
Możecie stworzyć nawet swoją stronę, nawet jest PHP zainstalowane :D
https://grizzly.tilde.team/
Tak za darmo dostajecie dostęp do naprawdę potężnej maszyny i nie ma żadnych limitów.
A co ciekawe, to nie VPS, że jesteście sami na serwerze, tylko to jest społeczność z którą dzielicie się serwerem, można nawet napisać notatkę za pomocą "clinte" wtedy każdy po zalogowaniu widzi co napisałeś, taki tweet ale po ssh.
Polecam! <3
PS. Dostajecie także konto xmpp/email/cloud/subdomene/ssh... mój mail/xmpp: grizzly@tilde.team
#informatyka #programowanie #ciekawostki
źródło: comment_1647399898TUdy7TZLWVkauXVfGdw6uc.jpg
PobierzDlatego ustawiajcie chmody jak nie chcecie, aby ktoś mógł czytać wasz ważny plik.
No może, jak ktoś zrobił u siebie chmod -R 777 to co innego :P
@aptitude: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)