Aktywne Wpisy
Habebok +44
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +401
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
- szukam propozycji kotła na pellet lub pellet +drewno
- opinii użytkowników których producentów unikać, których polecacie
Potrzebuje pomocy w wyborze nowego kotła.
Obecnie najkorzystniej w mojej sytuacji wygląda ten:
Piec stalowy na ekogroszek, pellet 24 kW
Ale mam też mnóstwo wątpliwości, ponieważ:
- same pozytywne opinie na 5 gwiazdek a jednocześnie mnóstwo negatywnych ocen tych pozytywnych opinii.
- producent z 20 letnim doświadczeniem, a jednocześnie strona internetowa bardzo uboga i zrobiona po taniości na zasadzie sztuka jest sztuka. https://mgspaw.com
Dlatego chcę was zapytać, czy ktoś miał do czynienia z kotłami tego producenta i może podzielić się opinią?
Czy ktoś może polecić/zasugerować kocioł zarówno na pellet jak i na drewno pochodzące z wycinki drzew? (wiem, że cena będzie dużo wyższa, ale mam własną działkę leśną oraz w przyszłości 2 hektary sadu, więc zakładam, że odbije to sobie na kosztach ogrzewania jeśli zdecyduje się na taki właśnie kocioł)
Z waszego doświadczenia, jakich producentów unikać, a jakich polecacie?
#ogrzewanie #budowadomu #budujzwykopem #budownictwo #remontujzwykopem #remont
Jak bardzo okolice Mińska? Podbij do mnie na priv
@robertx: Obecny piec i instalacja ma już ponad 20 lat. Obecnie grzeje węglem przy mrozach i odpadów po przeróbce drewna z pobliskiej firmy.