Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kurczok: @Arizona12: Wystarczy obrócić obrazek o 90 stopni tak aby te flagi wyglądały prawidłowo (biały u góry, czerwony na dole)

I teraz jak popatrzymy na obrócony obrazek to nasza flaga powinna być u góry, a inne poniżej
@EvilToy Rozumiesz doniosłość Sejmu? Czy masz zryty beret?
Niedługo z polskiej flagi zrobicie murzyna, który rzekomo obraża.

Czy lewaki muszą zawsze wchodzić komuś w dupę bez poszanowania obowiązujących w Polsce zasad.
Zgodnie z wytycznymi NIK

jeżeli flaga państwowa jest eksponowana w jednej linii z innymi flagami (np. samorządowymi) lub flagami innych krajów, powinna zajmować pozycję uprzywilejowaną, tj. skrajną na prawo;

@kurczok: o widzisz, ja się sugerowałem Analizą BAS nr 14 (22) z 19 października 2009 i tam jest odwrotnie. Więc albo analiza jest do kitu, albo się to po prostu zmieniło xD
@Arizona12: Przypuszczam, że się zmieniło, przypuszczam, ze sam brałn miał nieaktualne dane, no, ale jeśli sie stwierdza, że coś jest niezgodne z jakimś protokołem to odbiorca ma prawo przypuszczać, że nadawca się z owym protokołem zapoznał.

Więc albo brałn jest debilem powołującym się na dokumenty, których treści nie zna, albo jest debilem nie potrafiącym treści czytanego dokumentu przyswoić.
@TantnisKrzyzowiaczek: a skąd pomysł, że jesteś tu podmiotem xD
weź #!$%@? kartkę i sobie to rozpisz jak dzieci w podbazie
zalety: uchodźcy odczuwają ulgę, zwiększa się poczucie bezpieczeństwa, ułatwia asymilacja (wiadomo, że to nie jest główny czynnik, ale element składowy), Polacy są dumni, że ich naród robi coś dobrego i pokazuje się pozytywnie światu
wady: parę nic nie znaczących pierdów posła łachudry i kilkoro wykopków, którzy też nic na tym nie
Flagi istnieją po to żeby ich używać. Niosą ze sobą jakiś ładunek emocjonalny. W tym momencie wszyscy machamy Ukraińską flagą a nie Polską, bo taki to moment i tak trzeba i zrobi to każdy przyzwoity człowiek.
A najlepiej obiema na raz.
Tak na znak solidarności z Ukrainą, innym narodem. Czyli coś czego nienawidzi każdy nacjonalista. Nacjonaliści w ogóle lubią kogoś nienawidzić. Braun ma wypisaną nienawiść na mordzie. On jakby mógł to by połowę ludzi w koło pozabijał.