"Ukraino-Polin", czyli gdy od dłuższego czasu nikt cię nie wyzwał od naziola, więc musisz zacząć wywoływać niepokoje społeczne i bazować na najniższych ludzkich insktynktach:
@EvilToy: klasycznie braun zostanie zjechany ale oczywiście ma racje, chcą okazjonalnie, żeby dwie flagi były wszędzie to zróbcie to tak jak należy z przepisami, a nie łamanie własnych praw. Tu złamanie tam nagięcie i masz potem takie kwiatki, jak łamanie praw/zasad, bo mama, babcia, ciotka, córka, syn, stryjek, wujek.
@SillyWombat: slyszalem, ze niektore ukrainskie flagi porywaja uzytkownikow z pomaranczowym nickiem na wykopie a nastepnie wysylaja na front. Musimy byc w tych czasach bardzo ostrozni.
@EvilToy: faktycznie z tymi flagami UA robi się przegięcie. Gdzie nie spojrzysz tam UA. Ja wszystko rozumiem, wojna i te sprawy, ale serio to jest konieczne?
@SillyWombat: Juz zmiekla faja Husarzowi? Myslisz ze co? Wieszajac flage oddamy im niepodleglosc? Musicie sie leczyc
jeżeli flaga państwowa jest eksponowana w jednej linii z innymi flagami (np. samorządowymi) lub flagami innych krajów, powinna zajmować pozycję uprzywilejowaną, tj. skrajną na prawo;
@kurczok: o widzisz, ja się sugerowałem Analizą BAS nr 14 (22) z 19 października 2009 i tam jest odwrotnie. Więc albo analiza jest do kitu, albo się to po prostu zmieniło xD
@Arizona12: Przypuszczam, że się zmieniło, przypuszczam, ze sam brałn miał nieaktualne dane, no, ale jeśli sie stwierdza, że coś jest niezgodne z jakimś protokołem to odbiorca ma prawo przypuszczać, że nadawca się z owym protokołem zapoznał.
Więc albo brałn jest debilem powołującym się na dokumenty, których treści nie zna, albo jest debilem nie potrafiącym treści czytanego dokumentu przyswoić.
@TantnisKrzyzowiaczek: a skąd pomysł, że jesteś tu podmiotem xD weź #!$%@? kartkę i sobie to rozpisz jak dzieci w podbazie zalety: uchodźcy odczuwają ulgę, zwiększa się poczucie bezpieczeństwa, ułatwia asymilacja (wiadomo, że to nie jest główny czynnik, ale element składowy), Polacy są dumni, że ich naród robi coś dobrego i pokazuje się pozytywnie światu wady: parę nic nie znaczących pierdów posła łachudry i kilkoro wykopków, którzy też nic na tym nie
Flagi istnieją po to żeby ich używać. Niosą ze sobą jakiś ładunek emocjonalny. W tym momencie wszyscy machamy Ukraińską flagą a nie Polską, bo taki to moment i tak trzeba i zrobi to każdy przyzwoity człowiek. A najlepiej obiema na raz.
@neib1: No to się odsuń gdzieś dalej żeby ich ulga była jeszcze większa. Bo jeżeli chodzi o robienie im ulgi za wszelką cenę to nie masz wyjścia inaczej całą dumę polactwa #!$%@? strzeli.
Tak na znak solidarności z Ukrainą, innym narodem. Czyli coś czego nienawidzi każdy nacjonalista. Nacjonaliści w ogóle lubią kogoś nienawidzić. Braun ma wypisaną nienawiść na mordzie. On jakby mógł to by połowę ludzi w koło pozabijał.
Jakbyście się zastanawiali jak tam wygląda ochrona danych, które przekazujecie państwu to pisowski minister właśnie upublicznił na twitterze jakie leki przepisał sobie lekarz, wymieniając go z imienia i nazwiska XD #mobywatel #medycyna #lekarz #neuropa
#wojna #ukraina #bekazprawakow #neuropa #polityka
@SillyWombat: Juz zmiekla faja Husarzowi? Myslisz ze co? Wieszajac flage oddamy im niepodleglosc?
Musicie sie leczyc
I teraz jak popatrzymy na obrócony obrazek to nasza flaga powinna być u góry, a inne poniżej
Niedługo z polskiej flagi zrobicie murzyna, który rzekomo obraża.
Czy lewaki muszą zawsze wchodzić komuś w dupę bez poszanowania obowiązujących w Polsce zasad.
Komentarz usunięty przez autora
@kurczok: o widzisz, ja się sugerowałem Analizą BAS nr 14 (22) z 19 października 2009 i tam jest odwrotnie. Więc albo analiza jest do kitu, albo się to po prostu zmieniło xD
Więc albo brałn jest debilem powołującym się na dokumenty, których treści nie zna, albo jest debilem nie potrafiącym treści czytanego dokumentu przyswoić.
@neib1: ale co mnie interesuje, że im jest przyjemniej? To Polska. Braun jest szurem, ale tutaj ma rację
weź #!$%@? kartkę i sobie to rozpisz jak dzieci w podbazie
zalety: uchodźcy odczuwają ulgę, zwiększa się poczucie bezpieczeństwa, ułatwia asymilacja (wiadomo, że to nie jest główny czynnik, ale element składowy), Polacy są dumni, że ich naród robi coś dobrego i pokazuje się pozytywnie światu
wady: parę nic nie znaczących pierdów posła łachudry i kilkoro wykopków, którzy też nic na tym nie
A najlepiej obiema na raz.
@neib1: No to się odsuń gdzieś dalej żeby ich ulga była jeszcze większa. Bo jeżeli chodzi o robienie im ulgi za wszelką cenę to nie masz wyjścia inaczej całą dumę polactwa #!$%@? strzeli.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora