Aktywne Wpisy

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
źródło: PXL_20250326_065310871.MP
Pobierz
kryzysWbabilonie +45
źródło: temp_file4846317490395175694
Pobierz

Pomyśl o Javie jak o języku niemieckim. jeszcze 10 lat temu jak ktoś znał niemiecki, to dostawał pracę. Dzisiaj trzeba coś innego umieć i mieć niemiecki jako dodatkowy atut.
może jakieś analizy finonsowe jak sobie ze statystyką dobrze radzisz. może coś sieciowego, jak umiesz w te wszystkie reverse proxy i balancery. Może na początek Python i skrypty, które robią wszystko
Komentarz usunięty przez moderatora
python na start to też zalety. jak w biurze wyceny nieruchomości będzie pracownik, który w 2 tygodnie zrobi skrypt, który automatyzuje połowę pracy, to na pewno zarobi. a na pewno nie będzie napisane ogłoszenia junior python dev. a uwierz mi, można sporą część pracy takiego biura zaskryptować w 2 tygodnie.
dlatego nie ma ogłoszeń, ale jak umiesz, to coś znajdziesz.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@randomm13: Nie studiuję na jakiejś wybitniej uczelni, ale bez przesady, bardzo dużo osób pracuje już podczas studiów inżynierskich, nie każdy z nich to wymiatacz. W miastach wojewódzkich możesz sobie przebierać w stażach i praktykach,