Aktywne Wpisy
grexo +24
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Kasahara +53
Zaskakujące podsumowanie redukcji
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Podpalił życie, tak by poczuć choć ciepło na chwilę
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Przyjemność
Wykopek nie zrobi zakupów w Leroy Merlin, ale pojedzie zatankować pod korek i myśli, że zrobi tym putinowi na złość. A jest dokładnie odwrotnie.
Bilans handlowy netto, ludzie! Podstawy makroekonomii! Prosty mechanizm:
1. Kupując paliwo dostarczasz pieniądze do rosji.
2. Leroy Merlin działający w rosji ZABIERA pieniądze z tamtejszej gospodarki i transferuje je do Francji.
3. Jeśli Leroy Merlin (i inne firmy) wycofuje się z rosji to jedynie dostarczamy im pieniądze a już ich nie ściągamy z powrotem!
Przecież takie firmy jak McDonald's, Coca-Cola to są rewelacyjne wysysacze kapitału z gospodarek! Rusek oddaje petrodolary za burgera i butelkę syfiastego napoju, które jutro wysra.
Jeśli chce się realnie zaszkodzić gospodarce rosyjskiej to należy przestać KUPOWAĆ od nich, a nie przestać sprzedawać. Wręcz należałoby sprzedawać im jak najwięcej bezwartościowego gówna i ściągać od nich kapitał.
#gospodarka #wojna #rosja #ukraina #gruparatowaniapoziomu #oswiadczenie
@borsuk123: Zobacz sobie listę największych eksporterów ropy. Chyba tylko Kanada i Norwegia to są w miarę normalne kraje. Reszta to dyktatury, siewcy zamordyzmu i terroryzmu. Dlatego paliwa najlepiej nie kupować wcale.
Praca zdalna, komunikacja publiczna, rower, a jak już trzeba jechać autem to nie jak na torze wyścigowym a spokojnie. Pojedziesz na Autostradzie 100-110 to spalisz 40% mniej niż jakbyś jechał 140-150.
@Koronanona: w maku pracowało 60 tys ludzi.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: jestem pewien ze socjalizm, gospodarka centralnie sterowana i ubi sie z tym upora ( ͡° ͜ʖ ͡°) po co im kapitalizm?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A nie wyprawa na księżyc...;)