Aktywne Wpisy
Lutaklika +210
Ten portal i moderacja to jakiś żart. Od kilku dni cały wykop zalany kacapskimi wysrywami o wołyniu, wpisami atakującymi Ukraińców i inna propagandą. Moderacja nie reaguje na zgłaszane wpisy, olewa zgłoszenie multikont ruskich trolli. Dla mnie coś takiego jest na równi ze wspieraniem zbrodniczych działań rosyjskich na Ukrainie. Wstyd mieć tu konto bo wykop staje się oficialną tubą propagandową rossji.
#ukraina #woja #moderacja
#ukraina #woja #moderacja
WielkiNos +75
O i to jest prawdziwe piekło kobiet! Niemożność wstawienia gołych cycków na fb i insta oraz chodzenia z gołymi klatami jak faceci. Trzeba walczyć żeby było można.
#pieklokobiet #rownouprawnienie #instagram #logikarozowychpaskow #problemypierwszegoswiata
#pieklokobiet #rownouprawnienie #instagram #logikarozowychpaskow #problemypierwszegoswiata
Świetna pogoda więc po pracy skoczyłem na krótką rundkę po #fordon
W przeciwieństwie do weekendu udało się ogarnąć ubrany w nogawki zamiast drechów i w jednej tylko bluzie zamiast dwóch :D
Generalnie objechałem dość offroadowo jak na szosę miejsca w których albo nigdy nie byłem, albo przynajmniej dawno :)
Przede wszystkim:
- Grodzisko Wyszogród z XI wieku (na foto) z widokiem na Wisłę
- glinianki dosłownie kilometr od domu gdzie bywałem wiele razy, ale nigdy nie trafiłem na głaz narzutowy imieniem Wojtek ;)
- jeszcze jeden punkt widokowy na Wisłę, tym razem z dołu - wiedziałem o nim ale jakoś nigdy nie było po drodze :)
No i jeszcze walczyłem z Garminem, ale w końcu po wielu próbach wyświetla na Live Segmentach Strava to co chciałem żeby wyświetlał. Tak mocno testowałem że nawet PR wpadł (37kmh) na segmencie który 50 razy jechałem - jakoś tak lekko dzisiaj wszystko szło :)
#rowerowyrownik #ruszbydgoszcz #wykoptribanclub
Skrypt | Statystyki