Wpis z mikrobloga

Ma ktoś z Was wagę pustego/pełnego flakonu Red Tobacco? Będę ultra mega wdzięczny (ʘʘ)
120ml
A już w ogóle super byłoby, gdyby ktoś miał zdjęcie flakonu z pewnymi 60/70ml w środku :)
#perfumy
  • 10
@pgjka: Ale tak na oko to mi wyglądało na więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobrze, że przy okazji sobie uświadomiłem ile jest i wiem, że już nie mogę więcej odlewać.
@ZnUrtem: A Ja teraz muszę wykłócać się ze sprzedającym, bo jednak 65, a 38 to k***a jest różnica. Nie mam pomysłu jak to rozwiązać. Zwracać mi się nie chce. Cena miała być atrakcyjna, a tu kot w worku. Jeszcze sprzedający mnie wodził nt ubytku, że nie są lane pod korek. Ehh, na wykopie nie ma takich kwiatków
@pgjka: Pod korek nie jest lany faktycznie bo jak do mnie przyszedł (kupowany w sklepie, zafoliowany) to też miałem wątpliwości czy czasem nie ze zwrotu. I pytałem Mireczków o wagę flakonu właśnie. Ale wtedy z tego co widzę w historii moich wpisów pokrywała się z tą z psik-psik ( ͡° ͜ʖ ͡°) W jednym z moich wpisów rozbiórkowych wrzuciłem fotę - teraz nie pamiętam na 100% bo