Aktywne Wpisy

anoysath +2796
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
degenero +207
nie kojarze innej osoby którą media tak strasznie próbują wyforsować na celebrytę podczas gdy właściwie wszyscy mają go w dupie xD
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
źródło: ESA_Astronaut_Class_of_2022_Slawosz_Uznanski_article-730x1024
Pobierz

@vivanat: to się przydaje tylko po to, żeby pies podnosił łapy jak się w smycz zapląta, albo jak się chce w targety iść ¯\_(ツ)_/¯
@gdzie_mi_tu: mam posokowca w pogotowiu postrzałkowym. Im mniej go uczysz tym lepiej. Z przydatnych to tylko siad i zostań, choć z tym drugim to działa tylko wkoło domu ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Do tego przychodzenie/odwołanie na gwizdek. Nie jest w typie oszczekiwacza, bardziej oznajmiacz. No i poszukiwania postrzałka tylko na otoku. A,
też można, ale nauczenie psa podawania tylnej łapy wymaga od niego świadomości zadu, co nie jest takie hop siup do wytrenowania. Przednie łapy do mycia to tam ciul.
Poza nauką dotyku tych łap, ale to oczywista oczywistość.
A propos psów myśliwskich, pochwalicie się jak karmicie stwory? Karma sucha? mokra? sucha i mokra? Jaka? Jak często? itd itd itd. Chętnie przyjmę wszystkie rady i uwagi ;)
Mam wrażenie że karmienie psów myśliwskich jest troche inne niż kanapowców czy podwórkowców. Np. u psów znajomego w jadłospisie: karma sucha, mokra, jogurt, kefir, surowe jajka
@Sckb: wybrałeś po rekonesansie, czy tak wyszło? U mnie kończy się wyprawkowa sucha i muszę coś kupić, a im dłużej szukam, tym większy mętlik w głowie. Ktoś polecał Joserę, a ma mniej białka, podaje się jej więcej i kosztuje w ciul więcej :D