Aktywne Wpisy
mirko_anonim +20
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +4
Co byście tu zmienili
Ukrainiec z RiGCzem
@placebo_: cały jego kanał jest po polsku więc obserwują go tylko ludzie mówiący po polsku
To jest dość normalne, chcesz się odwdzięczyć i zachować twarz.
Na samej granicy za drobne rzeczy typu za butelkę wody można zawsze powiedzieć, że jak chce zapłacić to niech zamiast kasy da po prostu tulasa i się uśmiechnie (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez moderatora
okazujesz paszport UA = free bilet. nie wazne czy jestes programista 15k czy wlasnie uciekles z Kijowa
O czym mówisz ? Rozwiń myśl
Komentarz usunięty przez autora
@peoplearestrange: ponieważ napisałem dokładnie to samo co ty, śmiem twierdzić że nie, to ty nie rozumiesz (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@danieldan: ojkofobia taka modna na wykopie. Nie ma żadnego Polaka, który płaci za usługi, ba, Ukraincom nikt nie pomaga na przykład z własnej kieszeni, co nie?
Wy tak na poważnie????