Aktywne Wpisy
wikkixxox +14
Czy gdyby dziewczyna z wykopu miała konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
Mega_Smieszek +10
O obliczu wojny na Ukrainie, okazało się że szeroko pojęta społeczność internetowa ma niespotykaną wcześniej w historii siłę. Efekt kuli śnieżnej, virale itp to informacje które docierają do ludzi szybciej niż tradycyjne media. Informacja jest bronią, z którą poprzez cenzura walczy totalitarna władza federacji Rosyjskiem.
Rosyjska propaganda wmawia obywatelą, że na Ukrainie dochodzi do ludobójstwa na Rosjanach zamieszkujących ich tereny.
Uważam że to co społeczność internetowa powinna wszelkimi możliwymi sposobami przekazywać prawdziwą informacje na temat przyczynach jak i przebiegu wojny na Ukrainie.
Kampania informacyjna powinna być rozgrywana na wszystkich obszarach internetowego spektrum.
Jestem przekonany że społeczność internetowa zjednoczona w słusznej sprawie jest ogromną, jeżeli nie największą siłą która może walczyć z Rosyjską propagandą.
Z rzeczy które przychodzą mi do głowy na szybko które można spróbować osiągnąć,
- Masowe i rzetelne informowanie Rosjan na wszystkich portalach społecznościowych o tym co i dlaczego dzieje się na ukrainie
- Angażowanie do kampanii informacyjnej wszystkie możliwe autorytety/celebrytów
- Wymuszenie da dużych korporacjach (Netflix, Google, Apple itp) na twardą kampanie informacyjną,
np Netflix powinien nadawać przed każdym filmem bez możliwości przewinięcia Film który wyjaśnia co robi Putin ze swoją kliką.
Apple I Google Microsoft mogą na twardo przekazywać komunikaty do Telefonów, komputerów.
Może któryś z Mirków albo może cała grupa która zna się na marketingu internetowym mogła by spróbować zapoczątkować coś w rodzaju powszechnej mobilizacji całej społeczności internetowej, pewnie dobrze byłoby mieć jakiś symbol, i rozpocząć mobilizacjię na agregatorach treści takich jak wykop, Reddit, Facebook itp.
Zrobiłem też znalezisko
https://www.wykop.pl/artykul/6532873/wykorzystajmy-potege-internetu-zeby-zmienic-swiat/
#ukraina #wojna #rosja #internet