Wpis z mikrobloga

@Dewasta: Kapsel na fotkach z zapowiedzi wydawał mi się takim typowym ,,macho" z wyglądem i charakterem męskiego drapieżnika i wojownika, a teraz postrzegam go jako zagubionego i niepewnego siebie bezbronnego chłopczyka. Też tak macie?
  • Odpowiedz
@ladymysterio: hahaha
Ja sama nie wiem jak mam okreslic GrzesiaLustereczko na chwilę obecną( _) z jednej strony zażenowanie i są momenty kiedy nie wiem dlaczego odczuwam wstyd patrząc na niego. Z drugiej strony rozczula mnie i chce więcej. Wiem, że tego się nie da pogodzić i pewnie zaraz odpadnie. Ja osobiście na partnera hotelowego i na potrzeby programu to bym go wzięła. Może z litości a może
  • Odpowiedz
@Rosalinea: Kapsel mówił na LIVE pierwszego dnia, jak wszyscy siedzieli razem i opowiadali o sobie, że on przyszedł do programu, żeby nabrać pewności siebie, że chciałby wrócić do modelingu, ale jest spięty i niepewny przed obiektywem
  • Odpowiedz
@nartyska: jak dla mnie to nie tylko przed obiektywem spięty. W stosunku do innych uczestników też mocno wycofany, ale rozumiem, że to dopiero początek i może pokaże nam jeszcze pazury.
  • Odpowiedz