Wpis z mikrobloga

Wytłumaczcie mi jedno.
Patrzę nabyłem cały wypok i aż się uśmiecham od czasu do czasu.

Media rosyjskie - kłamstwo! Propaganda! Sprzedajne penisy!
Ok.
Media ukraińskie - chwała bohaterom!

Gdyby Ukraińcy jutro podali komunikat, ze 50% armii rosyjskiej przeszło na ich stronę to wypok z ekstazy zesralby się na kolorowo.

No to teraz zdradzę wam tajemnicę. Obie strony kłamią. Obie strony pokazują tylko to, co chcą żebyście widzieli. To, ze sympatyzujecie z jednymi wcale nie oznacza, ze oni mówią tylko krystalicznie czystą prawdę.
A na koniec w podręcznikach napiszą to, co będą chcieli napisać zwycięzcy.

Od setek lat to samo.

#ukraina #wojna #media #rosja
  • 17
@agaciksa: może dlatego, ze nie siedzę tutaj i nie śledzę spuszczania się wykopków nad wszystkim co tam się dzieje.

Ale wypok pewnie jak zawsze będzie w formie i tydzień pod zakończeniu działań wróci do swojego standardowego „wszędzie #!$%@? ukry, niech #!$%@?”, „Wołyń kurła”, „czerwone mordy” i tak dalej… Taki to syf i bagno tutaj.
@TatoAktywny: Ale to nabyłeś cały wypok czy nie, bo już nie rozumiem. Piszesz, że wśród obustronnych fejkow potrzebny jest „rzetelny wpis”, gdzie ci napisałam, że takie też są.
A ty mi o tym, jakie wpisy będą. Dawaj, napisz mi jeszcze, że będą tez chore akcje na nocnej, bo nie jestem pewna, moderacja chyba już ulepszyła zabezpieczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No to teraz zdradzę wam tajemnicę. Obie strony kłamią. Obie strony pokazują tylko to, co chcą żebyście widzieli. To, ze sympatyzujecie z jednymi wcale nie oznacza, ze oni mówią tylko krystalicznie czystą prawdę.

A na koniec w podręcznikach napiszą to, co będą chcieli napisać zwycięzcy.

Od setek lat to samo.

@TatoAktywny: Więęęc napisałeś to z cytatu, żeby było nierzetelne wśród innych nierzetelnych bzdur wykopków? XD
chyba tylko Ty masz siebie za