Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +840
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

Test słuchawek BlitzWolf BW-GH1 Pro - sprzęt stworzony głównie z myślą o graczach. #test #sprzet #gracze #sluchawki
źródło: comment_1645869399yJqdC1w4SczDJWhoywzodm.jpg
PobierzW życiu bym nie powiedział, że słuchawki z gamingowym designem są przeznaczone dla kogoś innego niż nastolatków xD
Czyli bas zalewa resztę pasma w muzyce, ale w grach jest super przestrzennie?
No i oczywiście bas, bas musi być, ma być go tak dużo, że poza dudnieniem nie słychać nic więcej.