Aktywne Wpisy

thorgoth +322
W tym wpisie są odniesienia do przemocy seksualnej wobec nieletnich. Jeżeli jesteś wrażliwy/wrażliwa na tego typu treści to zrezygnuj z czytania.
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało
źródło: smd
Pobierz
Hejka Mirki,
Ostatnio spotkałem w pociągu jedną koleżankę z którą się znałem, mało bo mało ale ogólnie kojarzyliśmy siebie i jakoś gadka się rozwinęła. Potem zacząłem z nią pisac na ig, zaprosiłem ją raz na kawę, napisała że nie da rady w tym tygodniu bo sesja, nauka i praca. Myślałem że to over i no trudno, ale potem mi napisała że w następnym tygodniu będzie miała więcej czasu, bo będzie po sesji.
Ostatnio spotkałem w pociągu jedną koleżankę z którą się znałem, mało bo mało ale ogólnie kojarzyliśmy siebie i jakoś gadka się rozwinęła. Potem zacząłem z nią pisac na ig, zaprosiłem ją raz na kawę, napisała że nie da rady w tym tygodniu bo sesja, nauka i praca. Myślałem że to over i no trudno, ale potem mi napisała że w następnym tygodniu będzie miała więcej czasu, bo będzie po sesji.

Szacunek za ochotę, pomoc i w ogóle za zachowanie sie jak człowiek, mirka i innych ludzi co tam pojechali i pomagają.
Jednak nie mozna zapomnieć o tym co działo się ostatnie 2 lata i po prostu mam pytanie
Jak to jest że z jednej strony, miesiąc temu za brak maski, szczepienia, certyfikatu, ludzie nie chcieli sie ze sobą spotykac, telewizja trabiła o mordercach, wysywano publicznie ludzi od foliarzy i antyszczepów, rozsiewano info ze panuje antyszczepionkowa propaganda, chciano zamykac wszystko i wszystkich a teraz nagle jakiś waporyzer sprawił, że to wszystko wyparowało z mózgów ludzi, telewizji i już nie trzeba się bać, można zabierac obcych ludzi pod dach, pakowac do autobusów, przebywac z nimi, pomagać im, generalnie zachowywac się NORMALNIE, do czego nawoływały wszem i wobec nazywani obraźliwie ANTYSZCZEPY.
To nie oni robili akcje #zostanwdomu, nie spotykaj sie, spedz czas samemu.
Teraz nagle wirus już wyparował i nikt nie ma problemu z interakcją z "nieszczepami" z Ukrainy, tak jak cały czas mieli problem z "nieszczepami" z Polski.
To nie jest wpis obrażajacy pomoc i negujący takie zachowanie, bo ono powinno tak wyglądać ZAWSZE o czym sam pisałem przez 2 lata, że drugiego człowieka nie można traktować jak wroga bo ma we krwii 2 mililitry płynu mniej.
To jest wpis pokazujący, z wykorzystaniem bieżacych wydarzeń, jaka jest p----------a logika covidian. Nikt już nie krzyczy o ogniskach zakażeń i przenoszeniu sie wirusa wśród "niezaszczepionych".
#koronawirus #szczepienia #covid19
źródło: comment_1645867989TFfvfr6vnSgo6rU9N9s7YE.jpg
Pobierzdobre wnioski
niestety nie zbyt popularny kierunek myślenia
owce grzecznie pędzą, gdzie ich pies pasterski nakieruje,a każde odstępstwo od "większości", wzbudza złość u