Aktywne Wpisy

tonamini +88
Halo #krakow szukamy kolegi który nie do końca potrafi uszanować czyjąś własność. Za wszelkie informacje o tej osobie z chęcią się odwdzięczymy
#motoryzacja
#motoryzacja

źródło: Screenshot 2025-03-02 at 16.57.03
Pobierz
mickpl +341
Zobaczycie, że w czerwcu ujrzymy pierwszy projekt podatku katastralnego i to nagłe poruszenie nie wzięło się teraz znikąd.
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Ostatnio spotkałem w pociągu jedną koleżankę z którą się znałem, mało bo mało ale ogólnie kojarzyliśmy siebie i jakoś gadka się rozwinęła. Potem zacząłem z nią pisac na ig, zaprosiłem ją raz na kawę, napisała że nie da rady w tym tygodniu bo sesja, nauka i praca. Myślałem że to over i no trudno, ale potem mi napisała że w następnym tygodniu będzie miała więcej czasu, bo będzie po sesji. Przyszedł następny tydzień (przez ten czas, codziennie wymienialiśmy ze sobą wiadomości), znowu zaprosiłem ją na kawę w tym tygodniu, ale zapytała się czy może mi dać znać jak pozna wyniki egzaminów, bo jak na razie to się uczy i pracuje od rana do późna. Napisałem że nie ma problemu no i w sumie od jakiegoś jednego tygodnia, może półtora próbują ją wyciągnąć na kawę, ale nie wiem czy ona jednak nie chce na te kawę iść, czy po prostu naprawdę ma taki zapracowany czas. Dzisiaj napisała mi że jest chora, tak sama z siebie, nie chciałem jej nigdzie wyciągnąć xd I teraz moje dwa pytania do was:
1. Kupić jej coś na walentynki, albo napisać do niej coś w stylu wesołych walentynek na ig? Mam na myśli nie jakiś prezent za milion, bo nie jestem aż tak głupi, ale jakąś czekoladę, albo wino? Czy może jednak nie?
2. Jak myślicie mam szanse czy mnie zlewa po prostu?
Jeśli chodzi o wcześniejszą znajomość to w sumie znamy się przez mojego kolegę z którym pracowała razem. Raz z rok temu też gadaliśmy w pociągu to mówiła mojemu kumplowi z którym pracowała że w sumie fajny jestem, zagadywałem itp.
Dajcie znać jak to wygląda z waszej perspektywy.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #walentynki #logikarozowychpaskow
@kiedystumialemkonto: ja bym się jej oświadczył na twoim miejscu
Nie upokarzaj się, chłopie.
Jak kupisz jej coś na walentynki, albo napiszesz jej "wesołych walentynek" to na bank będziesz spalony. Czemu wy sobie to robicie sami, a
ja bym jej nie kupował nic na walentynki
@kiedystumialemkonto: xd
@Suheil-al-Hassan @kiedystumialemkonto tak to zrób
@kiedystumialemkonto: nic jej nie kupuj i nie proponuj wyjścia jeśli dwa razy z rzędu odmówiła spędzenia z tobą czasu
teraz czas na jej inicjatywę
Chciał jej życzyć wesołych walentynek tzn. jak będzie siedziała z kimś innym a nie z nim (bo dla niego nie ma czasu) xD
Gimbusy dajcie już spokój z tymi zarzutkami.
@kiedystumialemkonto: S----a buzuje. Daj se siana typie.