Wpis z mikrobloga

• 3153
Też tak macie że nie możecie się skupić na niczym bo ciągle myślicie o tej wojnie? w ogóle mi się wszystkiego odechciewa jak patrzę na to co się dzieje
#ukraina #wojna
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@F3NIK5: Rozumiem po prostu przy obecnej sytuacji i rozwoju nie ma co liczyć na kilka lat.
A co do wpisu to mieszkając z 100KM od granicy ciężko czuć się bezpiecznie patrząc na to jak bliską są wojska i że dosłownie w każdej chwili może coś jebnąć bo nigdy nie wiadomo.
  • Odpowiedz
@trueself: u mnie to samo - cały detoks od social mediów poszedł w las. Ale nic dziwnego, moja dziewczyna pochodzi z UA, ma tam całą rodzinę i znajomych których niedawno poznałem.
  • Odpowiedz
@trueself: wqurwia mnie bezsilność europy na to co się wyprawia... historia lubi się powtarzać jak hitler atakował Polskę, na niemcy samoloty zrzuciły ulotki propogandowe- odczytuje to tak samo jak te wielkie sankcje nałożone na Putina...skuteczność taka sama.
  • Odpowiedz
Też tak macie że nie możecie się skupić na niczym bo ciągle myślicie o tej wojnie? w ogóle mi się wszystkiego odechciewa jak patrzę na to co się dzieje

@trueself: nie, bo sprawdzam wiadomości raz dziennie zeby właśnie nie popadać w takie skrajności jak ty i żeby móc normalnie funkcjonować. Moje ani twoje nerwy nie zmienia przebiegu wojny. Tak samo jak zrobienie bezsensownych kolejek na stacjach benzynowych.
  • Odpowiedz
Jestem zaskoczony, jak bardzo was to rusza. Tzn. jasne, współczuję Ukraincom i im kibicuję. Ale żebym nie mógł spać, funkcjonować xD? To już by było dziwne.
  • Odpowiedz