Aktywne Wpisy
DarkZizi +113
Chłop 31 lat siedzi cały dzień i uczy się podstawowej matematyki, którą rozwalają w 3 sekundy dzieci z podstawówki. A wszystko po to, żeby może dostać pracę biurową w normalnej firmie i skończyc pracować w januszexach, gdzie chcą cię wyrzucic z pracy za to że chcesz skorzystać z prawa do urlopu. Śmiech na sali...
#przegryw #przegrywpo30tce #matura #matematyka #miedzianyfsor #matemaks #pracbaza #januszebiznesu
#przegryw #przegrywpo30tce #matura #matematyka #miedzianyfsor #matemaks #pracbaza #januszebiznesu
Kasahara +118
Ogólnie taka refleksja na temat siłowni i chyba jednego z większych błędów jakie można popełnić. Czyli overthinking. Niestety cegiełkę do tego przykładają YouTubowe gwiazdy typu Sebastian Kot i jemu podobni (ale nie chodzi tu o stricte Sebę, chce robić zasięgi i o to chodzi na YT).
Pierwszym elementem jest tutaj STRASZNIE. Trochę spadłem z fotela jak zobaczyłem tytuł (to Ci zniszczy kolana na martwym ciągu); a tam film, że jak ktoś będzie
Pierwszym elementem jest tutaj STRASZNIE. Trochę spadłem z fotela jak zobaczyłem tytuł (to Ci zniszczy kolana na martwym ciągu); a tam film, że jak ktoś będzie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tytuł:
Testament
Autor:
Nina Wähä
Gatunek:
literatura piękna
Ocena: ★★★★★★★☆☆☆
ISBN:
9788367054904
Tłumacz:
Justyna Czechowska
Wydawnictwo:
Wydawnictwo poznańskie
Opowieść o rodzinie z czternaściorgiem (albo dwanaściorgiem, zależy jak liczyć) dzieci. Książka świetnie pokazuje rodzinne niesnaski, żale oraz problemy. Jak nieobecne już osoby nadal są częścią naszego życia. Jak rodzina potrafi się zjednoczyć we wspólnym celu by zaraz potem się sprzeczać o pieniądze. O tym jak czasami jesteśmy samotni w tłumie ludzi. Ot, życie.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #ksiazki #czytajzwykopem #literaturapieknabookmeter
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★★☆☆☆ (7.0 / 10) (1 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-03-01 00:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: literatura, poeci, gatunki
Liczba stron książki: 512
Gatunek książki: powieść
Jesteś pierwszym recenzentem tej książki tutaj :)
Podobne książki:
1\. Anomalia (Hervé Le Tellier) - najnowsza recenzja usera ali3en ★★★★☆ (8.0 / 10) - Wpis »
2\. Spadek (Vigdis