Aktywne Wpisy
bibi__ +331
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +778
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Z kolei śmiejemy się z facetów 30+ co grają w gry komputerowe lub bawią się klockami lego, a 36 latka jeżdżąca na rolkach xDD to przecież taki sam albo gorszy poziom.
Nie ma chyba nic bardziej cringowego gdy starzy ludzie 35+ udają wyluzowanych i
@Pozytywny_gosc: no tak, 35 lat to już czas umierać
W tym wieku to się podróżuje, jeździ do lasu, w góry, wychowuje dzieci, uczy haftowania czy innych rzeczy jakie robią 35 latkowie
Jeżeli ktoś w takim wieku wybiera klocki, lalki czy rolki to polecam kontrolną wizytę u specjalisty
Komentarz usunięty przez moderatora
@olaf_wolominski: dorosnąć.
Śmiejemy się z facetów 35 lat grających gry i układających LEGO to śmiejmy się też z p0lek jeżdzących na rolkach w wieku 35 lat. Jest równouprawienienie w końcu, dlaczego tylko facet może być nazwany "dziecinnym", a kobieta nie? Białe rycerze?
Co dorosnąć?
Doczytałem niżej ze zamiast rolek powinno sie chodzić do lasu. W koncu łazanie po lesie na spierotripy jest takie dojrzałe xDD
Co jeszcze
@Pozytywny_gosc: Kto się śmieje? Normalne i popularne hobby. A jazda na rolkach to dodatkowo trochę ruchu. Musisz być bardzo młody, skoro masz takie przekonania.